Počasí dnes15 °C, zítra20 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Drogově závislý útočník s nožem v ruce vyhrožoval muži na jeho vlastní zahradě

Pražští strážníci museli řešit případ, kdy se drogově závislý pětadvacetiletý muž vydal do cizích zahrad. Měl s sebou nářadí, ale také zbraně. Strážníci u něj našli teleskopický obušek a nůž. Právě nožem agresor vyhrožoval majiteli zahrady. Strážníci muže zadrželi a předali s pouty na rukou policistům, kteří zjistili, že je hledaný.

Majitelé zahrad v Babské ulici v Praze zavolali městskou policii, protože pětadvacetiletý muž nejdřív do jejich zahrad nahlížel, ale později také přeskočil plot u jedné z nich.

Když strážníci muže uviděli, snažil se před nimi utéct, ale to se mu nepodařilo. Z balíku, který muž měl u sebe, mimo jiné trčela čepel nože a část teleskopického obušku.

„Pětadvacetiletý mladík hledaný Policií ČR strážníkům řekl, že do zahrad lezl jen tak. Přiznal se ale také k pravidelnému užívání drog s tím, že poslední dávku pervitinu měl před třemi dny,“ uvedla mluvčí strážníků Irena Seifertová. Muž se pak ještě jednou pokusil od strážníků vzdálit, ale i v tomto pokusu mu městští policisté zabránili.

„Před příjezdem státní policie kontaktoval hlídku také majitel zahrady, který uvedl, že na něj dotyčný vytáhl nůž a vyhrožoval mu,“ doplnila mluvčí.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Městská policie hl. m. Prahy

Štítky drogy, závislý, zahrada, útočník, nůž, obušek, Praha, Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Drogově závislý útočník s nožem v ruce vyhrožoval muži na jeho vlastní zahradě  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.