Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

VIDEO: Zfetovaný recidivista ujížděl v kradeném autě policistům. Po nehodě se snažil utéct

Až osm let za mřížemi hrozí šestatřicetiletému muži, který v sobotu večer ujížděl policistům v kradeném autě. Řidič byl navíc pod vlivem drog a nevlastnil řidičský průkaz. Honičku s policejními vozy ukončila až nehoda, když řidič nezvládl řízení a narazil do svodidel.

Policisté si podezřele kličkujícího řidiče v kradeném Opelu všimli v sobotu po půl sedmé večer. V ten moment se pohybovali v Českobrodské ulici. „Policisté měli důvodnou obavu, že by řidič vozidla mohl ujíždět a z tohoto důvodu si na místo zavolali posily. V momentě, kdy se na policejním autě rozsvítily modré majáky s nápisem STOP, se situace během několika okamžiků změnila v dramatickou honičku,“ shrnula mluvčí policie Violeta Siřišťová.

Řidič po krátké chvíli nezvládl řízení a při sjezdu z Jižní spojky na Chlumeckou ulici narazil při průjezdu zatáčkou do svodidel. „Po nehodě se řidič snažil před policisty utéct, ti ho však dostihli a za použití donucovacích prostředků zpacifikovali,“ dodala mluvčí policie.

Policisté při lustraci přišli na to, proč řidič ujížděl. Nikdy totiž nevlastnil řidičský průkaz a v minulosti byl odsouzen k několika letům odnětí svobody za násilnou trestnou činnost. Navíc za volant usedl pod vlivem drog.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky Praha, Policie ČR, honička, nehoda, drogy, zákaz řízení, krádež, havárie, Opel, Jižní spojka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Zfetovaný recidivista ujížděl v kradeném autě policistům. Po nehodě se snažil utéct  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.