Počasí dnes12 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 3. října 2024  |  Svátek má Bohumil
Bez reklam

Falešný taxikář obtěžoval pasažérky. Kriminalisté hledají další ženy, které mohly být znásilněny

Pražští kriminalisté pátrají po samozvaném taxikáři, který sexuálně obtěžoval minimálně tři ženy. Podle policie může být poškozených mnohem více a proto vyzývají ženy, které mají podobné zkušenosti, aby se ozvaly.

Sérii případů začala v lednu letošního roku řešit policie. „Od začátku ledna pražští kriminalisté pracují na objasnění případů znásilnění a výtržnictví, kterých se měl dopustit šestadvacetiletý muž. Ten se v nočních hodinách v centru Prahy vydával za taxikáře a nabízel podnapilým ženám odvoz,“ shrnul mluvčí policie Jan Daněk.

Scénář byl většinou stejný. Při cestě začal muž ženy sexuálně obtěžovat a chtěl po nich, aby ho uspokojily. Vozil je také na odlehlá místa, kde v obtěžování pokračoval, čemuž se ženy bránily.

Kriminalisté muže dopadli a nyní ho stíhají vazebně pro trestné činy znásilnění a výtržnictví, za což v případě odsouzení hrozí až deset let odnětí svobody. Nyní mají zadokumentované tři případy, poškozených ale může být více.

„Touto cestou vyzýváme případné další poškozené, které se staly také obětí této trestné činnosti, aby se přihlásily na linku 158 nebo na číslo 733678562. Kriminalisté se totiž domnívají, že nyní vyšetřované tři případy nemusí být jediné a poškozených může být víc,“ uzavřel Daněk.

Ohodnoť článek

Foto pixabay.com

Štítky Praha, taxi, Policie ČR, znásilnění, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Falešný taxikář obtěžoval pasažérky. Kriminalisté hledají další ženy, které mohly být znásilněny  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.