Počasí dnes19 °C, zítra17 °C
Středa 9. října 2024  |  Svátek má Štefan / Sára
Bez reklam

VIDEO: Fanoušci se nepohodli při oslavě titulu Sparty. Jeden skončil se zraněnou čelistí, druhý za to může do vězení

Pražští policisté pátrají po fanouškovi Sparty, který při květnových oslavách na Letné vážně poranil jiného. Pěstí ho udeřil tak silně, že mu nenávratně poškodil čtyři zuby. Hrozí mu za to až tři roky ve vězení.

AC Sparta Praha pořádala oslavu titulu v neděli 26. května na Letenské pláni. „Jeden z oslavujících mužů tam po krátké slovní rozepři udeřil pěstí do obličeje čtyřiačtyřicetiletého poškozeného a způsobil mu vážná zranění. Ihned poté z místa odešel a ztratil se v davu lidí. Po lékařském ošetření poškozeného vyšlo najevo, že má nenávratně poškozené celkem čtyři zuby,“ popsala na webu policejní mluvčí Eva Kropáčová.

Policisté po útočníkovi začali pátrat, zatím ale nezjistili, o koho se jedná. Na mobilní telefony ho zachytili ostatní účastníci a policie teď žádá o pomoc veřejnost. Pokud ho někdo zná nebo má další informace, může volat na linku 158.

„Neznámý útočník je podezřelý ze spáchání trestného činu výtržnictví a ublížení na zdraví, za což může v případě odsouzení strávit až tři roky za mřížemi,“ doplnila Kropáčová.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Se svolením policie ČR

Štítky policie, pátrání, fotbal, oslavy, útok, vězení, Sparta

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Fanoušci se nepohodli při oslavě titulu Sparty. Jeden skončil se zraněnou čelistí, druhý za to může do vězení  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.