Počasí dnes12 °C, zítra13 °C
Středa 2. října 2024  |  Svátek má Olívie / Oliver
Bez reklam

VIDEO: Konflikt v centru Prahy skončil loupeží. Muž dostal pěstí a přišel o peněženku

Peněženku s doklady a hotovostí sebrali útočníci tři muži, kterému předtím uštědřili dvě rány do obličeje. I když utekli, policisté je rychle vypátrali v domě v Praze 5. Nemuseli ani vyrazit dveře, trojice jim vešla přímo do náruče.

Muži si pohádali v ulici na Příkopě v sobotu brzy ráno. Po slovech ale došlo i na fyzický kontakt. „Jeden z útočníků se poškozeného nejprve pokusil chytit do kravaty, čemuž se ubránil, ale následovaly dvě tvrdé rány pěstí do obličeje, po kterých zůstal v bezvědomí bezvládně ležet na ulici. Jeho bezmoci útočník ihned využil a prohledal mu kapsy, ze kterých odcizil peněženku s platebními kartami, doklady a finanční hotovostí. Ihned po tomto skutku se svými kamarády utekl neznámo kam,“ sdělil na webu policejní mluvčí Richard Hrdina

Policie prozkoumala kamerové záznamy a vyslechla svědky a zjistila, že útočníci se nachází v domě v ulici Kováků v Praze 5. Do budovy bylo potřeba provést násilný vstup, kriminalisté si proto zavolali na pomoc speciální pořádkovou jednotu. Ta se k tomu ale nakonec nedostala, trojice totiž vyšla z domu přímo do náruče policie. 

„Dalším šetřením kriminalisté zjistili, že se na napadení a loupeži podílel aktivně pouze jeden ze zadržených a to jednadvacetiletý cizinec, který je tak podezřelý ze spáchání trestného činu loupež, za což může v případě odsouzení strávit za mřížemi až deset let,“ dodal Hrdina.


 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Se svolením Policie ČR

Štítky policie, loupež, zásah, útok, peníze, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Konflikt v centru Prahy skončil loupeží. Muž dostal pěstí a přišel o peněženku  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.