Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

VIDEO: Opilý policista v Praze napadl devatenáctiletou dívku, vláčel ji po silnici za vlasy

, aktualizováno 14. března 2024, 14:30

Generální inspekce bezpečnostních sborů se zabývá případem policisty, který v opilosti napadl devatenáctiletou dívku. Napadení se odehrálo v noci na 17. února v Nádražní ulici v Praze. Opilému muži s ním údajně pomáhala jeho přítelkyně, která také pracuje u policie.

„Můžu potvrdit, že se zabýváme potyčkou, která se uskutečnila 17. února v ulici Nádražní. Bližší informace není možné sdělit," uvedla mluvčí GIBS Ivana Nguyenová.

„Toto jednání považujeme za naprosto neakceptovatelné a neomluvitelné. I tak se omlouváme. Selhání jednoho policisty bohužel poškozuje všechny ostatní. Můžeme vás ujistit, že rozhodně nejde o běžné chování našich kolegů a pražský ředitel bude proto v dalším postupu nekompromisním," reagovali na zveřejněné video policisté na síti X.

Podle serveru Blesk došlo k napadení před nočním barem, kam policista dorazil ve slavnostní uniformě z policejního plesu. Muž dívku napadl, za vlasy ji tahal po ulici a následně ji zaklekl. Přihlížející lidé se ho snažili zastavit, na místo pak dorazila policejní hlídka.

Pro mladou ženu musela přijet sanitka. „Na místo jsme dorazili po druhé hodině ranní. Ošetřili jsme jednu ženu s lehčím poraněním a odvezli ji do nemocnice,“ uvedla mluvčí záchranářů Jana Poštová. Muži podle Blesku naměřila policie 2,6 promile alkoholu v krvi, jeho přítelkyni 1,6 promile.

Hodnocení článku je 88 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Twitter Désolé olé

Štítky kriminalita, policie, GIBS, vyšetřování, napadení

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Libor Burian

14.3. Dnes je 24.3. Nic nového ? Kdo, koho, proč ..?

Neděle, 24. března 2024, 02:29Odpovědět

Jaroslav Kronus


Co mne opravdu " zaráží ", že seč ve slavnostní uniformě a 2,1 promile v žíle a ON nevydá výzvu jménem zákona ???? , prostě " nedůslednost a amatérismus " !

Pátek, 15. března 2024, 11:58Odpovědět

Libor Burian

Jménem zákona tam říká, o důvodech dnešního marasmu píšu ve vláknech diskusí, viz nyní pod článkem o dnešní demonstraci na Václavském náměstí.

Neděle, 24. března 2024, 02:31Odpovědět

Jiri Svatos

Jménem zákona jsem na šrot

Pátek, 15. března 2024, 01:02Odpovědět

Libor Burian

Proč došlo k potyčce ? Nic nového po deseti dnech ? I o tom píšu ve vláknech diskusí,viz pod článkem o dnešní demonstraci na Václavském náměstí.

Neděle, 24. března 2024, 02:38Odpovědět

VIDEO: Opilý policista v Praze napadl devatenáctiletou dívku, vláčel ji po silnici za vlasy  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.