Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

VIDEO: Neznámý muž bránil druhému vylézt z kolejiště metra. Pak ho do něj shodil

Policie pátrá po neznámém muži, který bránil druhému vylézt z kolejiště metra. Poté, co se poškozený poprvé dostal na nástupiště, shodil ho pachatel zpět na koleje. Bizarní incident se odehrál v pátek večer ve stanici metra Hlavní nádraží. Neznámému útočníkovi hrozí v případě dopadení až tříletý pobyt za mřížemi.

Poškožený nejprve vhodil do kolejiště neznámý předmět, za kterým vzápětí seskočil. Když pak chtěl vylézt na druhou stranu nástupiště, narazil na neznámého muže, který mu začal v cestě bránit. Pomocí kopů a strkání rukama se pachatel snažil mladíka a jeho osobní věci shodit zpět na kolejiště. Ve chvíli, kdy se napadený konečně dostal na nástupiště ho útočník hrubě srazil opět dolů, kde mladík zůstal chvíli nehybně ležet. Napadený se po chvíli probral a stihl vylézt zpět dřív, než přijela další souprava metra. Do té pak mladík nastoupil a odjel neznámo kam. 

Celého incidentu si všiml pozorný cestující, který pohotově volal na tísňovou linku. Policisté z místního oddělení Wilsonovo nádraží v rámci prověřování zajistili kamerové záznamy, na kterých je celý průběh události zachycen. „Do současné doby se jim ale nepodařilo oba muže vypátrat, a tak žádají širokou veřejnost o pomoc. Pokud kohokoliv z této dvojice poznáváte, nebo máte informace, které by vedly k jejich nalezení, kontaktujte prosím linku 158," informoval na policejním webu její mluvčí Richard Hrdina. 

Pachateli hrozí v případě dopadení a odsouzení až tříletý pobyt za mřížemi. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky metro, hlavní nádraží, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Neznámý muž bránil druhému vylézt z kolejiště metra. Pak ho do něj shodil  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.