Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

VIDEO: Jsem boxer, hlásal opilý pasažér tramvaje. Strážníky ale nepřepral

O tom, že je boxer a sportovec, se snažil městské policisty přesvědčit muž, který opilý usnul v tramvaji. Byl ale sprostý a k tomu agresivní, strážníky i vyzýval k souboji. Když začal mlátit do lampy, na místě ho zpacifikovali. Skončil v poutech a pak na záchytce.

Hlídku přivolal k opilému pasažérovi řidič tramvaje 21. prosince kolem poledne. Muž mu ve voze usnul na konečné stanici Spojovací a on s ním nemohl hnout. Zmáčkl proto tísňové tlačítko a počkal na strážníky. Ti opilce probudili a vyvedli ven.

„Když však po něm chtěli doklady, aby si ověřili jeho totožnost, začalo divadlo. Byl agresivní, střídaly se u něj nálady, průběžně z místa odcházel a nakonec neváhal se slovy jsem boxer vyzvat strážníky na souboj,“ popsala na Facebooku mluvčí pražských strážníků Irena Seifertová. 

„Nejsem feťák, nejsem smažka, chodím trénovat, chodím boxovat. Já vám ukážu boxera, já jsem boxer,“ vykřikoval muž na strážníky.

Když pak začal bušit do lampy veřejného osvětlení a zaútočil i na strážníky, hmaty a chvaty ho zpacifikovali a nasadili mu pouta. 

Kvůli jeho identifikaci musela přijet i státní policie. Šestadvacetiletému muži pak naměřili 1,76 promile v dechu a odvezli ho na záchytku.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Městská policie hlavního města

Štítky městská policie, alkohol, tramvaj, záchytka, pouta

VIDEO: Jsem boxer, hlásal opilý pasažér tramvaje. Strážníky ale nepřepral  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.