Počasí dnes25 °C, zítra26 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Muž odvedl své děti domů, pak ho napadli dva útočníci. Vytáhli nůž a vyhrožovali mu smrtí

Pražští policisté pátrají po dvou útočnících, kteří z ničeho nic napadli muže přicházejícího ke svého autu. Napadený muž se aktivně bránil, a tak na něj jeden z útočníků vytáhl nůž a vyhrožoval mu, že ho zabije. Když útočníci přibíhali na místo činu, zaznamenala je palubní kamera v autě napadeného muže, a tak policie zveřejnila zaznamenané obrázky.

Napadení muže dvěma útočníky vyšetřují kriminalisté už od začátku října.

Poškozený muž odvezl své děti v odpoledních hodinách domů do Letňan a když se vracel ke svému autu, napadli ho dva útočníci. „Poškozený se aktivně bránil, a tak jeden z útočníků na něj i vytáhl nůž a vyhrožoval mu, že ho zabije. Poškozený na svou obranu vytáhl teleskop, čehož se oba útočníci zalekli a z místa utekli,“ popsala incident policejní mluvčí Violeta Siřišťová.

Oba podezřelé zaznamenala palubní kamera umístěná v autě poškozeného, a to ve chvíli, kdy běželi na muže zaútočit.

„Pokud útočníky na záběrech poznáváte, ozvěte se prosím na linku 158. Celým případem se policisté v současné době zabývají pro podezření ze spáchání trestných činů nebezpečné vyhrožování a výtržnictví, za což pachatelům v případě dopadení a odsouzení hrozí až tříletý pobyt za mřížemi,“ uvedla mluvčí a doplnila, že napadený muž neutrpěl zranění, která by si vyžádala lékařské ošetření.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky napadení, pátrání, útok, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Libor Burian

V mafiánském bendostánu nevycházejte bezezbraně. Pro recidivisty jsou vyvinuty monitorovací náramky které tito psychopaté mají nosit kvůli přetíženým věznicím, zákaz požívání alkoholu a drog, povinnost zdržovat se v práci nebo doma, jinak se z toho bahna nevyhrabeme. Důvody dnešního zmaru vysvětlují ve vláknech diskusí.

Čtvrtek, 26. října 2023, 10:11Odpovědět

Muž odvedl své děti domů, pak ho napadli dva útočníci. Vytáhli nůž a vyhrožovali mu smrtí  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.