Počasí dnes23 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Lavičku u pražského nádraží obsadil onanista. Masturboval v přítomnosti kolemjdoucích

Kolemjdoucí ve Vrchlického sadech u pražského hlavního vlakového nádraží byli svědky velmi uvolněného chování muže, který seděl na jedné z laviček, v ruce třímal svůj penis a na veřejnosti onanoval. Muž s masturbací přestal, až když uviděl přicházející strážníky městské policie v uniformách. Podle policie mu teď hrozí až dva roky za mřížemi.

„Jako dějiště mrzkého hříchu samohany označil svědek strážníkům první lavičku ve Vrchlického sadech,“ popsala situaci na facebookovém profilu pražských strážníků jejich mluvčí Irena Seifertová.

Jednatřicetiletý onanista se svou akcí přestal ihned po spatření strážnické uniformy. „Omezení na osobní svobodě a předání státní polici k dalším úkonům se stejně nevyhnul,“ doplnila Seifertová.

Policie potvrdila, že si onanujícího muže od strážníků městské policie převzala. „Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření z trestného činu výtržnictví,“ uvedla pro redakci Pražské Drbny mluvčí policie Eva Kropáčová a doplnila, že muži hrozí v případě odsouzení za trestný čin výtržnictví trest odnětí svobody v délce až dvou let.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Městská policie hl. m. Prahy

Štítky onanista, odhalování, masturbace, policie, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Lavičku u pražského nádraží obsadil onanista. Masturboval v přítomnosti kolemjdoucích  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.