Počasí dnes24 °C, zítra26 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

VIDEO: Kdybys nebyla taková pí*a, tak bych ti nevyhrožoval smrtí, řval opilec na strážnici

Hlídka městské policie se na Černém Mostě potýkala s opilým mužem, který na ně sprostě křičel a vyhrožoval jim napadením. Nakonec ho museli zpacifikovat i hmaty a chvaty a převezli ho na záchytku. V těle měl skoro tři promile alkoholu.

Muž si ustlal v ulici Bryksova nedaleko stanice metra Černý Most. Hlídku na sebe upozornil, když tam začal močit. Strážníci ho vyzvali k prokázání totožnosti, to se mu ale nelíbilo. „Po několika minutách se však svévolně sesunul k zemi a jeho stav odpovídal silné intoxikaci alkoholem, kterou potvrdila následná dechová zkouška s výslednou hodnotou téměř tři promile,“ popsala na Facebooku mluvčí pražských strážníků Irena Seifertová.

Bylo jasné, že dvaatřicetiletý muž pojede do protialkoholní záchytné stanice. Během čekání speciální svozové vozidlo městské policie ho ale postup strážníků tak rozohnil, že jim celou dobu sprostě nadával a vyhrožoval jim.

„Počkejte, já si na vás budu stěžovat, oba dva. Hlavně na ni, z*urvenou pí*u,“ křičel opilec. „Kdybys nebyla taková pí*a, tak bych ti nevyhrožoval smrtí.“

„Rozkopu tě tady na sra*ky, ty zm*de z*urvenej,“ pokračoval. „Mám tě zbít a utíkat?“ ptal se také.

„Zmíněné urážky nechávali strážníci bez povšimnutí, na snahu agresora z místa odejít se však už reakce dostavila, a to v podobě hmatů a chvatů. Po přiložení pout se muž dostatečně uklidnil, aby mohl být realizován jeho převoz do již zmíněného nemocničního zařízení,“ uzavřela Seifertová.

Ohodnoť článek

Foto Městská policie hlavního města

Štítky městská policie, alkohol, nadávky, záchytka, Černý Most, strážníci

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Kdybys nebyla taková pí*a, tak bych ti nevyhrožoval smrtí, řval opilec na strážnici  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.