Počasí dnes14 °C, zítra21 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

Útočník střílel z auta kuličkovkou po lidech. Trefil dvě ženy, hrozí mu vězení

Policisté pátrají po pachateli, který z auta střílel po lidech z airsoftové zbraně. Na policii se obrátily dvě ženy, které popsaly, že na ně měl z jedoucího bílého SUV střílet zatím neznámý muž a zasáhnout je do zad. Za tuto kratochvíli hrozí pachateli dva roky ve vězení.

Útočník nejspíš střílel z airsoftové zbraně

Policisté v uplynulých dnech zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu výtržnictví, kterého má mít na svědomí neznámý pachatel, který střílel po lidech z auta pravděpodobně z airsoftové zbraně.

„Na policisty se obrátily dvě ženy, které popsaly, že na ně měl z jedoucího bílého vozidla typu SUV střílet zatím neznámý muž a zasáhnout je do zad,“ uvedl policejní mluvčí Pavel Truxa a doplnil, že policisté zajišťují kamerové záznamy z místa události i okolí, aby co nejdříve ztotožnili vozidlo i posádku a provádí další potřebné úkony trestního řízení.

Mluvčí popsal, že podle charakteru a rozsahu zranění se s největší pravděpodobností jednalo o střelbu z airsoftové kuličkové zbraně.

Pachateli hrozí až dva roky ve vězení

„Pokud jste byli svědky této události u kruhového objezdu, nebo jste se s obdobným jednáním setkali, sdělte tyto informace čáslavským policistům na telefonní číslo 974 875 710, využít můžete i linku tísňového volání 158,“ uvedl mluvčí a doplnil, že za uvedené jednání hrozí zatím neznámému pachateli až dvouletý trest odnětí svobody.

K případu došlo 31. května v Čáslavi na kruhovém objezdu u ulic Masarykova a Tylova.

Ohodnoť článek

Foto Pixabay.com/Jabbacake

Štítky zbraň, auto, airsoft, kuličková zbraň, pátrání

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Útočník střílel z auta kuličkovkou po lidech. Trefil dvě ženy, hrozí mu vězení  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.