Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Institut žádá vazbu pro Vojtěcha a Svrčinovou. Můžou za šíření koronaviru, tvrdí předseda

Institut práva a občanských svobod podal trestní oznámení na ministra Adama Vojtěcha (za ANO), hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou a další neznámé osoby pro podezření ze spáchání úmyslného trestného činu šíření nakažlivé lidské nemoci. Institut je podle slov předsedy Tomáše Nielsena přesvědčen, že opatření vedou k nekontrolovatelnému šíření koronaviru očkovanými lidmi. Ten zároveň žádá zvážení vazby pro zmíněné osoby.

„Proto jsme rovněž policii požádali, aby neprodleně zahájila kroky vedoucí k uvalení takzvané předstižné vazby na hlavní hygieničku Svrčinovou a ministra zdravotnictví Vojtěcha. Jejím účelem je zabránit pachateli v dalším páchání trestné činnosti,“ uvádí advokát Tomáš Nielsen, předseda Pro Libertate – Institutu práva a občanských svobod, a dodává: „Pokud policie potvrdí náš názor, že ke spáchání trestného činu dochází, měla by ve věci vazby bezodkladně konat.“

Plošné testování ve školách v Praze zatím odhalilo 140 pozitivních dětí

Vládou nařízené plošné testování na covid-19, které se v pondělí uskutečnilo v pražských školách, zaznamenalo 1100 pozitivních antigenních testů. Následné PCR testy z nich prozatím odhalily 140 pozitivních dětí. Novinářům to dnes řekla ředitelka...

Vláda ANO a ČSSD podle dostupných informací v pátek ráno schválí další opatření proti šíření covidu-19. Podle ministra zdravotnictví Adama Vojtěcha mohou být zásadní povahy. To víceméně potvrdil také dosluhující premiér, který sice odmítl, že by opatření mohla znamenat uzávěru Česka, a ve čtvrtek povahu opatření nechtěl přiblížit, mohou ale podle něj být zásadní.

Server Seznam Zprávy ve čtvrtek upozornil, že by Česko mohlo od prosince po vzoru Rakouska jako potvrzení o bezinfekčnosti uznávat jen očkování nebo prodělaný covid-19. Na kulturní, sportovní akce či do restaurací by nebylo možné jít pouze s negativním testem na covid. Rada pro zdravotní rizika odmítla povinné očkování, i když se o něm podle serveru „velmi silně“ diskutovalo.

Právníci Pro Libertate podali také trestní oznámení proti „brutální“ očkovací kampani Ministerstva zdravotnictví. Podle nich se zveřejněním snímků může ministerstvo zdravotnictví dopouštět hanobení lidských ostatků a šíření poplašené zprávy. „Mám pocit, že se vláda na sklonku svého funkčního období dostala do jakési absurdní křeče. Zřejmě potřebuje dokončit obchody, které rozjela a které nechce nechat příští vládě,“ uzavírá Nielsen.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto vlada.cz

Štítky Libertate, vláda, Nielsen, covid, trestní oznámení, Adam Vojtěch, Pavla Svrčinová, COVID-19, Tomáš Nielsen, ANO 2011, Ministerstvo zdravotnictví České republiky, Česko, ČSSD, Rakousko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Milan Šmid

Japonci otočili kormidlo. Vakcína ničemu nepomohla. Přišli s lékem, který Česko i EU odmítá. Teď se podívejte na výsledky
14.11.2021 10:14 | Komentář
GRAFY „V posledních měsících se už dva státy rozhodly přestat hrát hru s farmaceutickými giganty zvanou Nic než proočkovanost, a přes všechen lobbystický a mediální tlak, jež tyto multimiliardové korporace vyvíjejí za cílem naprosté diskreditace účinků ivermektinu při léčbě a prevenci covidu, se rozhodly toto levné generické antiparasitikum ve velkém svým obyvatelům podat.“ Těmito slovy zahájil úvod svého komentáře právník a místopředseda krajské organizace Trikolory Jindřich Rajchl. Svá slova doložil grafy, které se ve veřejném prostoru dosud neobjevily.



Japonci otočili kormidlo. Vakcína ničemu nepomohla. Přišli s lékem, který Česko i EU odmítá. Teď se podívejte na výsledky
Foto: repro youtube, tan
Popisek: Ivermektin je širokospektrální antiparazitikum používané v humánní i veterinární medicíně proti parazitickým hlísticím a některým ektoparazitům, jako jsou vši nebo zákožky.
Anketa
Jste pro zavření hospod a restaurací? (Ptáme se od 10. 11. 2021)

Ano
14%
Ne
73%
Nevím / Je mi to jedno
13%
hlasovalo: 17598 lidí
V zemi vycházejícího slunce podle Rajchla zprvu naletěli jako my a vsadili na co nejvyšší proočkovanost. Zahájili masivní kampaň, která vyústila v dosažení proočkovanosti přes 70 procent před začátkem letošního léta. „Samozřejmě tak jako všude na světě tento počin nepomohl vůbec v ničem a v srpnu přišla masivní vlna onemocnění a úmrtí. Proočkovanost – neproočkovanost,“ přibližuje čtenářům PL.
V době, kdy letní vlna kulminovala, se Japonci rozhodli změnit strategii a na základě doporučení prominentního tokijského lékaře Haruki Ozakiho nasadili ivermektin ve velkém. Křivka onemocnění i úmrtí začala rapidně klesat.

„Když se tato informace rozšířila, tak samozřejmě ihned přispěchaly na pomoc pharma lobby její nejvěrnější a nejservilnější přisluhovači – fact-checkingové weby. Prý očkovací kampaň nebyla zastavena a nadále pokračuje (ano, pár lidí se stále očkuje, ale ve výrazně nižší míře) a údajně ani není pravdou, že by tam pandemie skončila. No, neskončila, akorát v srpnu měli 22.500 případů za den a dnes mají tři stovky. Což kolegové ze Snopes či Reuters jaksi opomíjejí dodat,“ míní Rajchl.

Faktem zůstává, že Japonci po nasazení ivermektinu žádné další vlně nárůstu pozitivně testovaných osob nečelili. „Dle mého skromného odhadu už ani čelit nebudou. Nicméně fakta jsou to poslední, co fact-checkingové weby zajímá. Ty už totiž najely na propagandu ve stylu, kdy by i Rudé právo zbledlo závistí,“ poznamenal rovněž místopředseda krajské organizace Trikolory.

Aktuální data z Japonska



Druhou zemí, která se odhodlala ke stejnému kroku, byla Indie. Ta se letos v květnu ocitla ve všech médiích, neboť měla naprosto neskutečné přírůstky v počtu až 400.000 denně, „přičemž nám média dnes a denně nabízela otřesné záběry z indických ulic s tím, jak hrozivě vypadá "black fungus".

Co už nám ale média neřekla, bylo, že v této situaci se i tato země rozhodla sáhnout po ivermektinu. Jak je vidět z níže přiloženého obrázku, strategie byla více než úspěšná, neboť od onoho května mají v této zemi s 1,3 miliardami obyvatel, minimálními hygienickými návyky, proočkovaností pouze 25,2 procenta naprostý klid. Taky v tomto případě jsem přesvědčen, že jej budou mít i nadále,“ doplňuje Jindřich Rajchl.

Zaujalo vás nad jiná témata:
Kdo skutečně šíří nákazu covidem? Britský průzkum vše převrací naruby. A co teď?
Vývoj v Česku optikou dat resortu zdravotnictví



Aby toho, jeho slovy řečeno, nebylo málo, tak v momentě, kdy vedoucí vědecká pracovnice WHO Soumya Swaminathan proti použití ivermektinu veřejně vystoupila, ji Indická advokátní komora okamžitě zažalovala s tím, že jí klade za vinu úmyslné potlačování informací ohledně pozitivního efektu ivermektinu.

„Konečně to vypadá, že alespoň někde začnou za ivermektinovou lež, která stála statisíce lidských životů, padat přísné tresty. S ohledem na to, že se jedná Indii, bych se ani nedivil, kdyby padaly i hlavy,“ dodal autor komentáře Jindřich Rajchl.

Aktuální data z Indie



„Ač se budou nyní Cemperové všeho světa snažit tento fakt zamlčovat a různě zpochybňovat, zřejmou pravdu, která se dere na povrch, již nebudou schopni ututlat. Onou pravdou je syrová skutečnost, že vysoká proočkovanost není cestou z pandemie. Přestože se nám snaží oficiální vládní místa i mainstreamová média tuto lež vnutit už více než rok, realita začíná být nepopiratelná. A za sebe prohlašuji, že já osobně pro to, aby se právo a spravedlnost znovu dostaly v naší zemi ke slovu, udělám naprosté maximum,“ uzavřel Jindřich Rajchl.


JUDr. Jindřich Rajchl
TSS
mimo zastupitelskou funkci

Co na to Česko?

Podle informací Státního ústavu pro kontrolu léčiv Evropská agentura pro léčivé přípravky (EMA) přezkoumala nejnovější důkazy k používání ivermektinu v prevenci a léčbě onemocnění COVID-19 a došla k závěru, že dostupné údaje nepodporují jeho použití pro účely léčby.

EMA uvedla, že použití ivermektinu v prevenci ani léčbě onemocnění COVID-19 nelze v současné době doporučit a k dosažení definitivních závěrů ohledně účinnosti a bezpečnosti přípravku v prevenci a léčbě onemocnění COVID-19 je zapotřebí dalších spolehlivě koncipovaných, randomizovaných studií.

Nadále také platí, že ivermektin nebyl dosud nikde na světě registrován jako léčivý přípravek proti COVID-19.

SÚKL ve stanoviscích připravených pro ministerstvo uvádí, že z pohledu zvážení přínosů a rizik je vhodnější používat ivermektin za kontrolovaných podmínek a při definovaném bezpečném dávkování a nepodporovat černý trh nebo užívání nevhodných veterinárních přípravků s jeho obsahem.

Nejen o ivermektinu (v angličtině s možností zapnutí titulků), 9. listopadu 2021



Psali jsme v souvislosti s ivermektine

Neděle, 14. listopadu 2021, 10:31Odpovědět

Filip Bartoš

Pravdou je, že všichni tito vlastizrádci co mohou za mrtvoly které nemusely být. A zničené životy které nemusely být po očkování zničenému právu na vzdelání, a pod.. Si zaslouží jen trest smrti. Popravit je všechny veřejně do jednoho. To je jediné správné rozhodnutí. Jako pro příklad ostatním aby se už tato či podobná situace nikdy neopakovala.

Sobota, 13. listopadu 2021, 16:29Odpovědět

Monika Kylhofova

Děkuji za to , že to má někdo v hlavě srovnaný jako pan Nielsen.Vojtěch a spol si zasloží trest, protože to je vrchol, co tady pachají nejenom na nás ale i na bezmocných lidech a našich dětech.
Pravda a láska zvitězí!!!!❤

Sobota, 13. listopadu 2021, 15:07Odpovědět

Monika Kylhofova

Děkuji za to , že to má někdo v hlavě srovnaný jako pan Nielsen.Vojtěch a spol si zasloží trest, protože to je vrchol, co tady pachají nejenom na nás ale i na bezmocných lidech a našich dětech.

Sobota, 13. listopadu 2021, 15:06Odpovědět

Vítězslav Škovron

Naprosto souhlasím s panem Nielsenem ale mám takový pocit že to nevyjde protože kdo slouží USA a Bruselu je pod jejich totalitní ochranou může porušovat všechny zákony (i ústavní).

Sobota, 13. listopadu 2021, 10:23Odpovědět

Jiří Lhoták

Před soud se všemi. Naprostý souhlas.

Sobota, 13. listopadu 2021, 07:10Odpovědět

Chci Pravici

@Tiborx Tiborx A co blázen flégr, co blatný a hlavně ty "supercelebrity" typu janda, kteří si drze dovolovali urážet lidi s vlastním názorem? Na ty se snad už zapomíná?

Pátek, 12. listopadu 2021, 20:57Odpovědět

Chci Pravici

Vyřiďte prosím panu Nielsenovi mé poděkování. Pokud by tyto šmejdy skutečně dokázal ztrestat (a tvrdě), tak to budu považovat za zásah spravedlnosti. Víc nebude třeba. Očkovaní se holt budou muset smířit s tím, že jsou součástí experimentu a dost výnosného businessu a tím by to mohlo už u nás skončit.

Pátek, 12. listopadu 2021, 20:56Odpovědět

Tiborx Tiborx

Naprosto souhlasím a klidně se pod to i podepíší. Více takových Nielsenu. Přidal bych ještě Prymulu a Hořejšího. Za střet zájmů. S jejich účastí v distribuční společnosti s vakcínama.

Pátek, 12. listopadu 2021, 19:16Odpovědět

Marika Kolovrátková

Plně souhlasím...děkuji, že existují ještě lidé ,kteří bojují za obyčejnou lidskost...co se to stalo se všemi lidmi,taková vzájemná nenávist a osočování...jsi neočkovaný,nemáš právo na život?kdo o tom vlastně kdy rozhodl?kam to povede-že by zase vytvoření koncentračních táborů a vyhlazení?lidstvo se nepoučilo z minulosti a chová se ještě hůře!hrozný, skličující,pohled na realitu dnešních dní...

Pátek, 12. listopadu 2021, 17:16Odpovědět

Lenka Pilarova

To je moc dobře, elity už klesli na úplné dno, asi žijí v nějaké posthypnotické sugesci.

Pátek, 12. listopadu 2021, 15:15Odpovědět

Dalibor Kusák

A Vy v blázinci.

Pátek, 12. listopadu 2021, 13:50Odpovědět

Hana Pospechová

Aspoň někdo se umí postavit proti totalitě. Všichni vládní činitelé, kteří tento národ vystrašili k smrti a nutí do dobrovolného čipování včetně lékařů, by měli skončit před soudem a ve vazbě.

Pátek, 12. listopadu 2021, 10:57Odpovědět

Institut žádá vazbu pro Vojtěcha a Svrčinovou. Můžou za šíření koronaviru, tvrdí předseda  |  Zdraví  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.