Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Úterý 17. září 2024  |  Svátek má Naděžda
Bez reklam

Karlín přivítá Den pro duševní zdraví, zaměří se na strach a odvahu

V sobotu 14. září 2024 se v Karlíně uskuteční čtvrtý ročník Karlínského dne pro duševní zdraví. Tato akce, která proběhne v parku na Karlínském náměstí od 10:00 do 18:00 hodin, nabídne pestrý program zaměřený na zvládání strachu a posilování odvahy. Návštěvníci se mohou těšit na inspirativní rozhovory, workshopy a aktivity pro děti i dospělé – a to vše zdarma.

Letošní ročník se zaměřuje na dvě zásadní emoce, které ovlivňují naše životy: strach a odvahu. Program přinese řadu odborných diskusí s psychology a psychoterapeuty, kteří nabídnou rady, jak zvládat strach a posílit odvahu v každodenním životě. Mezi hosty se objeví například doc. Ludmila Čírtková nebo párová psychoterapeutka Eliška Remešová. Rozhovory budou zároveň nahrávány pro oblíbené podcasty Balanc Rádia Wave a Psychologický podcast.

Návštěvníci se mohou zúčastnit také praktických workshopů, které jim pomohou osvojit si nové techniky zvládání úzkosti a strachu. Oblíbené bubnování Drum Circle s Petrem Šušorem nebo ukázka canisterapie jsou jen některé z mnoha aktivit, které na vás čekají. Pro děti budou připraveny kreativní dílny, které organizuje Karlínské Spektrum. Program zpestří i Libre-reuse centrum, které připraví malý swap.

Akce se zúčastní téměř 30 organizací z oblasti péče o duševní zdraví, mezi nimiž nebudou chybět Nevypusť duši, Fokus Praha, Linka Bezpečí či Úsměv mámy. Pro více informací a podrobný program navštivte facebookovou stránku Karlínského dne pro duševní zdraví nebo sledujte Instagram.

Karlínský den pro duševní zdraví je osvětovou akcí, která se snaží zvýšit povědomí o významu duševního zdraví a nabídnout veřejnosti nástroje a techniky pro jeho podporu. Akci pořádá Karlín Market ve spolupráci s MČ Praha 8 a odborným partnerem je Česká asociace pro psychoterapii.

Ohodnoť článek

Tisková zpráva | Foto Se svolením Karlínského dne pro duševní zdraví

Štítky Karlín, zdraví, duševní, park, akce, pomoc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Karlín přivítá Den pro duševní zdraví, zaměří se na strach a odvahu  |  Zdraví  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.