Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Internetová poradna se zaměřuje na ženy a muže v sexbyznysu

PR článek

Jestliže poskytujete placené sexuální a erotické služby, velice často potřebujete pomoc a podporu při nastavování hranic, řešení práv, hledání nového uplatnění při odchodu, v oblasti zdravotní nebo při řešení dalších témat souvisejících se světem sexbyznysu. A právě pro tyto účely slouží on-line poradenský portál poradna-rr.cz.

Aplikaci poradna-rr.cz provozuje již od roku 2015 nezisková organizace ROZKOŠ bez RIZIKA, z. s. Byla vytvořena pro ženy, které chtějí zůstat v anonymitě, mají obavu z prvního kontaktu, nemají možnost navštívit naše poradenská centra, působí v zahraničí, případně slouží k navázání prvního kontaktu a možnou další vzájemnou spolupráci.

Platforma poskytuje odborné sociální poradenství založené na bezpečné komunikaci mezi klientkami/klienty (od roku 2020 poskytujeme sociální služby i mužům) a poradkyněmi. Má vést ke zlepšení životní situace, zvýšení informovanosti a snížení rizik, která souvisí s poskytováním placených sexuálních nebo erotických služeb. Celý web je doslova nabitý informacemi a návštěvník si může dohledat mnoho odborných rad.

Cílem není odrazovat klienty od poskytování placených sexuálních a erotických služeb, ale nabízet jim pomoc a podporu. On-line poradna klade velký důraz na anonymitu, žádné údaje nejsou ukládány a vstupní formulář vyžaduje minimum informací – věk pro spádovost do cílové skupiny a kraj pro přiřazení dotazu konkrétnímu poradci, pokud jde o dotazy, u nichž je výhodou znalost regionu. Je možné si zvolit, zda chci odpověď na mail nebo do osobní schránky, vytvořené na systému poradny – k těmto schránkám nemají poradci, ani správci stránek přístup. Každý dotaz se řeší dvouúrovňově pro možnost dalšího pohledu a doplnění. Odpověď se odesílá maximálně do 7 pracovních dnů podle obtížnosti dotazu.

Výhodou online poradenství je především nízkoprahovost, kdy klient nemusí překonávat případné obavy ze stigmatizace, stud, vzdálenost, komunikační či jiné překážky. To samozřejmě klade větší nároky na poradce, jejich schopnosti a cit pro hledání hlavních i vedlejších témat dotazu a odpovědí co nejvíce pokrýt tazatelovi potřeby. Proto jsou všichni poradci již na počátku proškoleni v online poradenství a pracují pod pravidelnou odbornou supervizí. Od března tohoto roku je díky podpoře Norských fondů navíc poradna zcela předělána, zpřehlednily se jednotlivé stránky, dostala nový vizuální styl a doplnily se další informace.

Poradenské centrum naleznete také v Praze, Bolzanova 1, ale vchodem z Opletalovy. Poskytuje také služby veřejnosti, zejména testování na pohlavně přenosné infekce – HIV, syfilis a žloutenku typu C. Pro veřejnost má vyčleněno každé první pondělí v měsíci od 10:00 do 13:00. Testování je bezplatné, bezbolestné a výsledek znáte do 15 minut.

Ohodnoť článek

Štítky internet, poradna, sexbyznys, rozkoš bez rizika

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Internetová poradna se zaměřuje na ženy a muže v sexbyznysu  |  Zdraví  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.