Počasí dnes16 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Hledáte lektora cizího jazyka či překladatele? Skřivánek je tu pro vás

PR článek

Potřebujete se zdokonalit v angličtině, připravit se na jazykovou zkoušku, či začít se studiem nového jazyka? Nejvhodnějším řešením je obrátit se na zkušeného lektora. Jazyková agentura Skřivánek byla založena v roce 1994 a své služby již rozšířila do patnácti českých měst a čtrnácti států po celém světě. Navíc ale plnohodnotně funguje i v online prostoru, takže ani nemusíte žádnou pobočku navštívit. Agentura nabízí komplexní služby od překladů obecných i odborných textů přes tlumočení a jazykovou školu až po nejrůznější kurzy či workshopy pro firmy i jednotlivce.

Jazyková škola ve vašem regionu

Kdo preferuje osobní setkání, nemusí zdlouhavě cestovat – pobočky najdete s výjimkou Jihlavy v každém krajském městě. Tu pražskou konkrétně zde. Se vším si ale ve Skřivánkovi poradí i po telefonu či online.

A to včetně jazykové výuky. Lektoři jsou nejen kvalifikovaní, ale také školení na efektivní práci s různými platformami – při výuce si budete připadat úplně stejně, jako byste byli v učebně. Pokud si nejste jistí, jaký typ kurzu vám bude nejvíce vyhovovat, stačí si projít tento přehled. A nebojte, Skřivánek vyznává pravidlo, že nejdůležitější je mluvit – nečeká vás tedy žádné biflování gramatiky, kterou nikdy nevyužijete. Budete se učit nejprve to, co je nezbytně nutné k běžné domluvě.

Překlady raz dva

Potřebujete rychle přeložit osobní korespondenci nebo jiné texty? Ve Skřivánkovi si poradí s diplomkami, firemními materiály i webovými stránkami. Překlady a korektury zajistí ve více než 80 jazycích a jazykových kombinacích. A co je nejdůležitější – v řádné kvalitě. Jejich překladatelé zvládnou téměř 100 oborových specializací včetně právních a soudních překladů.

A stejně snadno si Skřivánek poradí i s tlumočením. Ať už potřebujete tlumočit konferenci z angličtiny do češtiny nebo obchodní schůzku z makedonštiny do hebrejštiny, vždy vám vytvoří nabídku přímo na míru.

Vše jde hladce i online

Většina služeb je samozřejmě dostupná online – není totiž nic snazšího, než do krátkého formuláře vyplnit své kontaktní údaje a přidat dokument, který chcete přeložit, nebo informace o akci, kterou potřebujete přetlumočit. Virtuálně se dá absolvovat i jazyková výuka nehledě na to, jaký kurz si vyberete.

K překladům i výuce navíc Skřivánek využívá nejmodernější trendy a technologie a i díky tomu se po celou dobu své existence drží na špičce oboru. Pomocí překladatelského softwaru CAT a výukové metody Effecto si služby udržují vysokou kvalitu a jsou velmi efektivní. Nemusíte se tedy obávat, že vám překlad nebude doručen do domluveného termínu nebo že se budete pořád dokola učit předpřítomný čas a plýtvat tím čas svůj.

Pro více informací navštivte web agentury Skřivánek.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky jazyk, jazyková škola, vzdělávání, Skřivánek, Praha, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hledáte lektora cizího jazyka či překladatele? Skřivánek je tu pro vás  |  Vzdělání  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.