Počasí dnes26 °C, zítra30 °C
Pondělí 8. července 2024  |  Svátek má Nora
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Permanentní make-up vám zvedne sebevědomí

PR článek

Je vhodný prakticky pro každou ženu, která chce ušetřit čas při líčení, a v každé situaci vypadat skvěle. V malých případech ho využívají i muži.

Co je to vlastně permanentní make-up a pro koho je vhodný?

Mnoho žen uvažuje o možnosti permanentního make-upu, ale nakonec tento krok zamítnou. Z jakého důvodu? Mají nejrůznější obavy. Většinou jsou jejich obavy ale zcela zbytečné. Jednou z takových obav je příliš nápadná změna vzhledu. Je to omyl. Permanentní make-up si totiž mnoho lidí zaměňuje za klasické tetování.

Pojďme se tedy podívat na to, co to vlastně permanentní make-up je a co je jeho smyslem. Permanentní make-up je v podstatě jemné doladění pomocí pigmentace pokožky. Od tetování se liší také tím, že postupem času ztrácí na intenzitě. Nemusíte se tedy obávat, že by byl zásah nevratný.

V současné době se o permanentní make-up zvedá zájem. A to nejen z důvodu úspory času při každodenním líčení, ale také vám tento krok může velice zvednout sebevědomí.

Typy permanentního makeupu:

Oční linky – spodní, horní, oboje
Obočí – vláskování, stínování
Rty – kontura, kontura rtů se stínováním, kontura rtů s vyplněním

Zvýraznění je možné docílit metodou stínování nebo vláskování. Vláskování je velice zajímavá metoda, při níž se dokreslují jednotlivé chloupky. Výsledek je tedy naprosto přirozený.

Možnosti permanentního make-upu můžete využít i v oblasti očních linek. Odborníci na kosmetické úpravy doporučují vytvoření linky mezi řasami. Tento zásah vypadá velice přirozeně a jemně.

Permanentní make-up nevyužívají pouze ženy

V podstatě pro každou ženu, která se snaží ušetřit drahocenný čas, a přitom vypadat stále skvěle. Stále více ho oceňují ženy, které se věnují sportu, chodí plavat nebo navštěvují saunu. Tento způsob kosmetické úpravy ale nemusí být určen pouze ženám. Do kosmetických salónů si pro permanentní make-up chodí také muži, kteří podstoupili onkologickou léčbu nebo trpí alopecií.

Kde koupit produkty pro PMU a jeho následnému hojení?

K získání profesionálního výsledku, v oblasti permanentního make-upu, jsou k dispozici různé pomůcky a doplňky, které jsou k pokožce velice šetrné, a ty najdete třeba v internetovém obchodě celtic-supply.cz.

Navíc s jejich pomocí můžete vytvořit skutečně dokonalý výsledek. Tyto přípravky také chrání před infekcí a urychlují hojení. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky kosmetika, sebevědomí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Permanentní make-up vám zvedne sebevědomí  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.