Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Pět důvodů, proč v létě zajet do Resortu Valachy v Beskydech

PR článek

Nádherná příroda Beskyd, úžasný wellness, prvotřídní jídlo a hlavně božský klid. Přesně takovou dovolenou letos můžete zažít, když si uděláte výlet do vyhlášeného Resortu Valachy ve Velkých Karlovicích. Máme pro vás hned 5 dobrých důvodů, proč se vypravit právě sem, do odlehlých končin uprostřed lesů u slovenské hranice. Garantujeme vám, že nebudete litovat.

Spousta služeb v ceně pobytu

Dovolená v Resortu Valachy – v jeho hotelech Lanterna a Horal - je doslova plná pohody a nevšedních zážitků. A nejlepší je, že spoustu služeb máte přímo v ceně ubytování. Největším bonusem je určitě každodenní volný vstup do Wellness Horal. O zábavu je tak postaráno za každého počasí.

V ceně ubytování máte také snídani, večeři (při pobytu ve Spa hotelu Lanterna i odpolední snack Aperitivo moment), ranní lekce jógy a aquafitness, u delších pobytových balíčků dokonce i masáž, lekci golfu, vstupenku do dětského parku v Bílé nebo třeba piknik.

K tomu přičtěte ještě pohodovou atmosféru hotelů, mimořádně přívětivý personál a už vám jistě začíná být jasné, proč sem mnozí hosté váží cestu opakovaně.

Novinka: terasa a nová restaurace v Lanterně

Jeden z hotelů resortu - Spa hotel Lanterna - prošel letos rekonstrukcí a od července se „blýskne“ novinkami. Vyzkoušejte mezi prvními posezení na venkovní terase s výhledem na okolní lesy. Proměnou prošla i restaurace, přibyl v ní i celodenní lounge bar s bohatou vinotékou. Vybrané pokoje získaly balkon či zimní zahradu, část má nově klimatizaci..

Když k tomu přičtete, že v ceně pobytu je ve Spa hotelu Lanterna i odpolední snack Aperitivo moment a vstup do dalšího, komorního hotelového L-Spa s bazénem, novou saunou a letní nabídkou saunových rituálů, je jasné, že tady si přijdou na své nároční cestovatelé prahnoucí po klidu, požitcích a osobní péči.

Špičkové wellness s bazény a exotickými masážemi

Čím je Resort Valachy opravdu vyhlášený široko daleko ubytovanými hosty i jednodenními návštěvníky, je jeho relaxační centrum Wellness Horal. Jeho součástí jsou tři termální bazény, fitko a útulný saunový svět, kde se až osmkrát denně konají saunové rituály (v létě velmi osvěžující záležitost) a nabízejí tu exotické masáže s rodilými terapeuty i beauty ošetření ayurvédskou kosmetikou Lakshmi. Můžete se opalovat na venkovních terasách, občerstvit se ve Vital baru a užívat si pohodu v obklopení lesů.

Ubytovaní hosté mají vstup v ceně pobytu. Pokud byste si sem chtěli zajet odpočinout aspoň na otočku na jeden den, vřele doporučujeme oblíbený Wellness den pro zdraví, tedy celodenní vstup s masáží a tříchodovým obědem.

Elektrokola, frgály i golf: super zábava na každý den

A to není ze služeb Resortu Valachy vše. Mají tu i půjčovnu elektrokol KTM, můžete si zajít na kurz pečení valašských frgálů (vždy v úterý a neděli) nebo zkusit novinku: lekce tenisu pro děti a škola in-line bruslení.

Zajímavou aktivitu, kterou jinde nenajdete, nabízí Golfové hřiště Horal. Díky programu Golf pro každého si může každý s instruktorem vyzkoušet tento sport, aniž by potřeboval zelenou kartu. Ideální zábava pro celou rodinu!

A zdejší gastronomie, to je kapitola sama o sobě. Kuchaři umně propojují moderní gastronomii s tradiční kuchyní. Vždy o víkendech se na terase na Horalu griluje, ve středu se konají hudební večery se stylovým občerstvením. Ve Spa hotelu Lanterna si můžete zajít i za zážitkovou gastronomií do restaurace Vyhlídka.

Spousta zajímavých míst a výletů do přírody

Beskydy jsou úžasné místo pro toulky přírodou, ať už pěšky, nebo na kole.

Pro cyklisty jsou tu náročnější terény, ale i rovinatá cyklostezka Bečva. Na pěší výlety vám v hotelu zdarma půjčí LEKI hole na nordic walking a přidají mapku s tipy, kam vyrazit. Kolem hotelů vybudoval Resort Valachy několik naučných stezek pro děti i značených tras pro sportovce či milovníky nenáročných procházek.

V okolí jsou hned tři rozhledny, ale také legendární celodřevěný Karlovský kostel s farou, kde se točil seriál Doktor Martin s Miroslavem Donutilem. Za návštěvu stojí i blízké Pustevny, bájné hory Radhošť a Soláň nebo skanzen v Rožnově pod Radhoštěm.

Další letní tipy
Nemáte dost času na delší dovolenou? Dopřejte si alespoň Romantické hýčkání na 2 noci.
Chcete nejen odpočívat, ale také se věnovat osobnímu rozvoji? Přijeďte 10. – 13. 7. na pobyt s koučem Marianem Jelínkem, který spolupracuje s manažery a sportovci, v minulosti mj. s Jaromírem Jágrem.
Pro nadšence do triatlonu se chystá Triatlonový kemp s Ironmanem Petrem Vabrouškem. 
Ubytujte se ve Spa hotelu Lanterna v době Týdne kultury na Valašsku a v ceně máte vstupenku na divadelní představení.

Ohodnoť článek

Štítky Valachy, wellness, hotel Horal, Velké Karlovice, hotel, Beskydy, les, příroda, masáž, zábava, terasa, restaurace, bazén, léto

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pět důvodů, proč v létě zajet do Resortu Valachy v Beskydech  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.