Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Letní dovolená v Beskydech s wellness i zážitky? Vyrazte do Velkých Karlovic

PR článek

Malebná příroda Beskyd s neporušenými lesy, dřevěnými chaloupkami a stády ovcí na úbočích hor, úžasný wellness, skvělé jídlo a hlavně: božský klid. Láká vás přesně taková letní dovolená? Pak se v létě určitě vydejte do Resortu Valachy ve Velkých Karlovicích.

Doporučujeme ale příliš neotálet! O tuzemskou dovolenou je letos velký zájem a nejenže volných pokojů ubývá, ale navíc už jen do 15. 5. můžete pobyt v Resortu Valachy rezervovat za nejvýhodnější first minute cenu.  

Letní pobyty ve zdejších hotelech Lanterna a Horal jsou doslova plné pohody a nevšedních zážitků. Spoustu z nich máte rovnou v ceně pobytu. Největším lákadlem je bezpochyby časově neomezený vstup do Wellness Horal s termálními bazény, fitkem a saunovým světem, kde se několikrát denně konají saunové rituály. Jeden z nich je dokonce každý den vyhrazen dětem. Díky tomu máte o zábavu postaráno nejen večer po výletě, ale i za horšího počasí.

A to není vše. Letní pobyty zahrnují také snídaně a večeře, relaxační masáž od rodilých asijských masérů, lekci golfu na místním Golfovém hřišti Horal, piknik, jógu nebo volnou rodinnou vstupenku do dětského parku Bílá. V hotelu Lanterna je v ceně i odpolední snack Aperitivo moment a vstup do dalšího, komorního hotelového L-Spa centra vyhrazeného jen pro ubytované hosty.

K tomu můžete využít spoustu dalších služeb: půjčovnu elektrokol KTM, kurzy pečení valašských frgálů a pizzy, úžasné hudební podvečery na terase nebo třeba letošní novinku: lekce tenisu pro děti a školu in-line bruslení na cyklostezce Bečva.

Na výlety po okolí vám v recepci zdarma půjčí LEKI hole na nordic walking a přidají mapku s tipy, kam vyrazit. Přímo u hotelů Resort Valachy vybudoval několik naučných stezek. V okolí jsou hned tři rozhledny, ale také třeba známý Karlovský kostel postavený bez jediného kousku kovu, ke koupání láká vodní nádrž Na Stanoch neboli valašský Balaton a za návštěvu stojí i blízké Pustevny, bájné hory Radhošť a Soláň nebo skanzen v Rožnově pod Radhoštěm.

Teď už jen promyslet, který hotel si v Resortu Valachy vybrat.

Zatímco Wellness hotel Horal je svou polohou a službami víc zaměřený na aktivitní cestovatele, sportovce či rodiny s dětmi, milovníci komornější atmosféry si přijdou na své ve Spa hotelu Lanterna. Tam vás v létě čeká skvělá novinka: venkovní terasa, na níž si vychutnáte speciality místní kuchyně, šálek kávy či sklenku vína od snídaně až do večera. A mezi prvními oceníte nový vzhled hotelové restaurace, která právě prochází proměnou.

Zkrátka: nechejte se hýčkat a dopřejte si jedinečné služby vyhlášeného dovolenkového resortu, na které budete rádi vzpomínat. Stačí si jen včas rezervovat termín.

Náš tip
Nemáte dost času na vícedenní dovolenou? Pak si dopřejte alespoň dvě až tři noci s pobytem Romantické hýčkání, který je ideální pro páry.

Ohodnoť článek

Štítky Valachy, wellness, hotel Horal, Velké Karlovice, Beskydy, hotel, KTM

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Letní dovolená v Beskydech s wellness i zážitky? Vyrazte do Velkých Karlovic  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.