Počasí dnes7 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

První mezinárodní vlasová show v Praze pomůže dětem s kombinovaným postižením

PR článek

Už 2. února se v Top Hotelu Praha na Chodově uskuteční 1. Mezinárodní charitativní vlasová show pro 900 diváků. Na show budou k vidění jedni z nejlepších kadeřníků a kadeřnic z České republiky i ze zahraničí. Výtěžek z akce navíc pomůže dobré věci, zakoupením vstupenky diváci podpoří děti s kombinovaným postižením a jejich rodiny.

Pomůcky, které dětem mohou změnit život

„Pro většinu dětí s kombinovaným postižením je stání nebo chůze sama o sobě velkou výzvou. Existují však technické pomůcky, které zlepšují fyzické a motorické dovednosti dětí natolik, že i tyto výzvy zvládnou. Dokážou jim pomoci integrovat se kousek po kousku do každodenního života a plnit jim jejich sny,“ vysvětluje organizátorka 1. Mezinárodní charitativní vlasové show Dana Thiwissen.

Právě prodejem vstupenek na vlasovou show nebo pomocí finančních darů chtějí organizátoři akce vybrat co nejvíce finančních prostředků na nákup kompenzačních pomůcek. Mezi pomůcky, které děti potřebují patří například NF Walker nebo FireFly Upsee. Právě díky těmto konkrétním pomůckám mohou být děti úplně nebo alespoň částečně nezávislé.

Vlasová show pro 900 lidí

1. Mezinárodní charitativní vlasová show se uskuteční 2. února od osmi hodin večer v Top Hotelu Praha na Chodově. Kapacita místa je 900 diváků. K akci bude patřit také VIP After Party. „Pro tuto událost se mi podařilo nadchnout a získat kadeřníky světového formátu, kteří spolu se mnou předvedou úžasnou a dechberoucí vlasovou show s velkolepým programem,“ nechala se slyšet organizátorka a zároveň jedna z aktérek Dana Thiwissen.

Kdo vystoupí?

Dana (Jirecová) Thiwissen
Šestinásobná vítězka národního kola Color Zoom Challenge, nominovaná na Czech Hairdresser Award, trenérka a aktérka mnoha kadeřnických show. V současné době žijící a pracující v Německu. Velice cílevědomá a charizmatická osobnost. „Kadeřnicí jsem chtěla být už od útlého dětství," říká o sobě.

Mario Krankl
Vášnivý kadeřník, držitel titulu mistra světa v účesové tvorbě, vizionář, perfekcionista, člen Intercoiffure Mondial a majitel salcburského kadeřnického salonu. To vše činí z Maria jednoho z nejúspěšnějších rakouských kadeřníků. Jako Global Ambasador značky Goldwell vystupuje již ve více než čtyřiceti zemích po celém světě. Show, které Mario předvádí, uvádí diváky v úžas. Jeho debut na Alternative Hair Show v roce 2011 byl tak přesvědčivý, že se stal součástí „komunity“ nejlepších avantgardních kadeřníků na světě. V roce 2012 jeden z jeho účesů ozdobil globální reklamní kampaň na oslavu 30. výročí pod názvem „Legends of Alternative Hair“. Nedávno posunul hranice nositelnosti a vypracovatelnosti účesů na maximum, při jeho zpracování uvodní show na Goldwell Color Zoom ve Vídni. Mario je kadeřník s talentem od boha.

Markus Strauß
Německý kadeřník, majitel kadeřnického salonu v Berlíně, několikanásobný vítěz Goldwell Color Zoom Award, trenér kadeřníků, aktér mnoha kadeřnických show, člen týmu Berlin Fashion Week. Kadeřník tělem, duší i srdcem.

Marcela Blechová
V roce 1992 založila kadeřnický Salon Top. Zkušenosti sbírala v České republice i v zahraničí. Je členkou education týmu firmy Goldwell, členkou týmu Mercedes-Benz Prague Fashion Week. Spolupracovala na mnoha Fashion show. Je porotkyní v soutěžích Goldwell Color Zoom a Mladý módní tvůrce ČR. Má mnoho nominací v  soutěžích Czech and Slovak HDA, Goldwell Color Zoom, Aichy, Creative Image Team. Je vítězkou Goldwell Color Zoom Challenge 2010 v Paříži, Vítězka Czech and Slovak HDA Press Award 2010, vítězka HDA Avantgarda a vítězka HDA Dámský komerční účes 2017. Úžasně kreativní s neutuchající energií.

Rodica Hristu
Přední mezinárodní Master coloristka a majitelka kadeřnického salónu pRO hair group v kanadském Torontu, Senior North American Artistic Director a členka International Goldwell Artistic Team. Je držitelkou prestižního ocenění GOLDWELL HALL FAME jako nejlepší školitelka. Její práce byla publikována mnohokrát v nejprestižnějších světových publikacích v
Tchaj-wanu, Hongkongu, Brazílii, Spojený státech amerických, Kanadě, Vietnamu nebo Mexiku. Rodica je podle organizátorů sluníčko celého týmu.

Sascha Haseloff
Německý kadeřník, Creativ Director Icono Academy v Berlíně, držitel mnoha kadeřnických ocenění, mezinárodní aktér a trenér, jehož specializací jsou střihy. Úžasný kadeřník s citem pro detail, skvělý trenér a báječný člověk.

Tyker Ho
Jeden z nejvýznamnějších kadeřníků Taiwanu. Posledních deset let se věnuje seminářům pro různé světové značky a práci pro světové celebrity. Spolupracuje při natáčení videoklipů, na módních přehlídkách pro významné návrháře. Je neustále v pohybu, jeho kolekce jsou prezentovány po celém světě. Je vítězem mnoha kadeřnických ocenění. Tyker je průkopníkem charitativního projektu „Outsider Hair & Share“ a za tímto účelem svolává rok co rok na stovku kadeřníků z celého světa a pořádá Haircut Music Festival na Taiwanu. Je totiž nejen výborný kadeřník, ale v duši pořádný rocker.

Kateřina Krobová
Po studiu módního návrhářství se vrhla na dráhu vizážistiky. Začínala jako make-up artist pro kosmetické značky Estée Lauder a Clinique. Několik let se věnovala líčení a módnímu stylingu pro film, módní editoriály a především celosvětové reklamní kampaně, jako například NIKE, Coca-Cola nebo AVG. Její práce se objevila v časopisech Elle, Vogue, Marianne, Dolce Vita, Esprite nebo Esquire. Spolupracuje s Institutem módní tvorby jako externí lektor.

Jean Marc Lebon
Narozený na Mauriciu, vystudoval tanec na Rambertově akademii v Londýně. Má za sebou angažmá pro divadla a festivaly po celém světě. Od roku 1997 působí v Berlíně jako nezávislý tanečník, choreograf a přednášející na berlínské dramatické škole, Dock 11, Tanzfabrik, Viktorion Eckstein a mnoho dalších. Jean Marc je také velmi aktivní v choreografiích reklamních kampaní a televizních spotů světově známých značek jako Porsche, Volkswagen nebo Volvo. Podle organizátorů dokážou jeho choreografie a pozitivní vibrace pohnout lidmi.

Tomáš Kutak
Tanečník, choreograf a učitel tance původem z Prahy. Působí jako umělecký ředitel a choreograf Evil Dancers, jedné z největších současných a jazzových tanečních společností v České republice. Choreografické dílo zahrnuje hudební show (Mýdlový princ, Robinson, Shrek the Musical), velké koncertní turné (Kabát), hudební videa (Xindl X, Olga Lounová) a spoustu společenských akcí (Happy Hearts, Mattoni run, Wella Tour, eBay, Avon , British Financial Chamber, Playboy, Volkswagen, ST Dupont a mnoho dalších).

Jiří Gruntorád
Moderátor, specialista komunikace, osobní fitness a běžecký coach. Moderuje již od roku 2002. Postupně prošel mnoha rádii, Českou televizí, televizí Gimi, RTA a tisícovkami odmoderovaných akcí nejen po celé České republice.

Jak sehnat vstupenky a pomoci?

Zájemci mohou vstupenky kupovat již teď na stránkách akce. Organizátoři upozorňují, že čím dříve si diváci vstupenky obstarají, tím lépe. Pokud však z jakýchkoliv důvodů nemohou na akci vyrazit, mají možnost děti s kombinovaným postižením podpořit alespoň formou finančního daru. „Vše mohou zájemci udělat online a velmi jednoduše z pohodlí domova,“ dodává organizátorka. Stačí navštívit stránky projektmarionette.com.

Na realizaci akce spolupracuje Projekt Marionette s dalšími organizacemi jako je Život dětem nebo slovenská Platforma rodín detí so zdravotným znevýhodnením.

Ohodnoť článek

Foto Jörg Thiwissen

Štítky vlasová show, kadeřníci, charita, Praha, kadeřník, vstupenka, Česko, TOP HOTELS GROUP a.s., Chodov, Berlín, Tchaj-wan, trenér, účes, ocenění, reklamní kampaň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

První mezinárodní vlasová show v Praze pomůže dětem s kombinovaným postižením  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.