Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Oblíbené liberecké CENTRUM BABYLON si připravilo pro své hosty speciální velikonoční nabídku ubytování a rodinné zábavy

PR článek

Především pro rodiny s dětmi je určen velikonoční balíček ubytování a zábavy v libereckém WELLNESS HOTELU BABYLON v termínu velikonočních prázdnin. Tři noci v luxusním pokoji, spousta dobrého jídla a neomezený přístup do všech zábavních parků a Wellness centra rozmazlí všechny členy rodiny. Nově otevřený Funpark potěší neposedné děti.

WELLNESS HOTEL BABYLON se nachází v centru Liberce, zhruba 500 m od historické části města. Hotel je součástí velkého zábavního, relaxačního a naučného komplexu CENTRUM BABYLON a nabízí v rámci balíčku ubytování v pokojích typu Superior. Tyto pokoje jsou zpravidla umístěny ve vyšších patrech, jsou světlé a prostorné. Návštěvníkovi tak nabízí pohodlí a odpočinek vysoké úrovně.

Velikonoční gurmánský zážitek

Velikonoční balíček obsahuje polopenzi v podobě bohaté snídaně a večeře formou studeného a teplého bufetu. A jelikož k Velikonocům patří i tradiční dobré jídlo, mohou si hosté o víkendu pochutnat u snídaně, a v neděli i u večeře, na tradičních velikonočních pochoutkách.

Snídaně probíhají ve stejném duchu i nabídce jako každý den. Během Velikonoc se přidávají pochoutky typické pro Velikonoce, jako je například mazanec, beránek či nádivka. Večerní bufet je obohacen o jehněčí, křepelky a jiné,“ představuje velikonoční menu Kateřina Plšková, referentka CENTRA BABYLON.

Zatímco si děti hrají

Hlavním programem pobytu bude nesporně odpočinek a zábava. Především maminky nejvíce potěší Wellness centrum ve stylu antických lázní, kde na ně čekají na ploše větší než 1000 m2 různé relaxační procedury, jako je turecká pára, bylinková inhalace, tepidarium nebo sluneční louka. Klasické a finské sauny stejně jako vířivý bazén rozhodně také nechybí.

Našim návštěvnicím mohu z nabízených procedur doporučit především Express slimming nebo ošetření protivráskovým sérem s kyselinou hyaluronovou. Páni si užijí spíše Breussovu nebo celkovou masáž. Pro závěrečnou relaxaci je ideální využít prostory tepidaria, kde se nacházejí vyhřátá lehátka obložená keramickou mozaikou,“ doporučuje z nabídky procedur Wellness centra Kateřina Plšková.

Express slimming - inovativní perly při kontaktu s pokožkou tají a uvolňují svůj revitalizační obsah do problematických partií jako je bříško, hýždě a nebo stehna. Viditelně siluetu tvarují již od prvního ošetření. Působí třemi způsoby: peeling, odvodnění a vyhlazení celulitidy

Ošetření s protivráskovým sérem - nejsilnější koncentrace kyseliny hyaluronové na trhu v péče o pleť. Hloubkově hydratuje, vyplňuje vrásky a drobné linky, zlepšuje elasticitu pleti, podporuje mezibuněčnou aktivitu, působí proti volným radikálům, má antioxidační účinky na pleť

Breussova masáž - jemná energeticko-manuální masáž zad v oblasti páteře, speciálními masérskými hmaty se uvolňují meziobratlové ploténky, a tím se uvolňují nervy, které z páteře vycházejí do celého těla

Něco pro vodomily i chytré hlavičky

Děti si naopak užijí mnoho aktivit z široké nabídky zábavních parků. Mimo Aquaparku se čtyřmi tobogány, skluzavkou, divokou řekou a každodenní laserovou show je jim k dispozici Lunapark s pouťovými atrakcemi, Labyrint, science centrum „iQLANDIA“, které nabízí svět ohromujících experimentů, a iQPARK s více než 200 interaktivními exponáty z nejrůznějších oblastí lidského života.

Jako opice v pralese a pevnost Boyard

Také nově otevřený Funpark se svými 3.500 m2, který je určen pro děti od batolat až po teenagery je velkým lákadlem. Je zaměřen hlavně na pohybové aktivity pod heslem opičárny povoleny! Zatímco si ti nejmenší užijí Funpark hlavně v Baby herně s měkkými herními prvky nebo na skluzavkách, větší děti ocení Střílecí hrad nebo „Vodopád“, kde musí nejdříve zdolat vrchol, aby dosáhly zasloužené odměny – jízdy po dlouhé skluzavce. Oblíbeným místem ve Funparku je i atrakce nazvaná Jízda městem, která je simulací silniční dopravy ve městě. Často znuděné teenagery pak jistě vyžene od mobilu Ninja aréna připomínající Pevnost Boyard nebo lanové centrum, kde si vyzkoušejí rychlost, mrštnost a koordinaci.

Po příjemném vybití energie mohou především starší děti zažít dobrodružství v 4D kině. Mladší jistě neodmítnou návštěvu Zoo Liberec. Na oboje taktéž najdou vstupenky ve velikonočním balíčku.

Netradičně s tradicemi

Aby děti nepřišly o velikonoční pletení pomlázky či barvení vajíček, nabízí CENTRUM BABYLON doprovodný program pro všechny milovníky českých tradic.

„Hoteloví hosté i ostatní návštěvníci centra si mohou tyto tradice vyzkoušet v rámci doprovodného programu, který probíhá během víkendu v prostorách u kavárny Královská zahrada. Návštěvníci si mohou vyzkoušet barvení vajíček, pletení pomlázky a výrobu velikonočních dekorací. Materiál bude na místě k dispozici. Současně zde proběhne animační program v podobě taneční, bublinové, pohádkové show a soutěží,“ upřesňuje Kateřina Plšková.

Zábava i v den odjezdu

A pokud se někomu nebude chtít ještě domů, je možno po odhlášení z hotelu využít služeb provozu zábavy až do zavírací doby.

Po předchozí domluvě je možnost odložit zavazadla do „kufrárny“, která je v blízkosti recepce,“ uzavírá Kateřina Plšková.

Ohodnoť článek

Foto Centrum Babylon

Štítky CENTRUM BABYLON, WELLNESS HOTEL BABYLON, Velikonoce v Babylonu, velikonoční nabídka, Centrum Babylon Liberec, zábava, wellness, zábavní park, Velikonoce, tradice, masáž, skluzavka, rodina, Liberec, jídlo, Zoologická zahrada Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Oblíbené liberecké CENTRUM BABYLON si připravilo pro své hosty speciální velikonoční nabídku ubytování a rodinné zábavy  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.