Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Valentýn je za dveřmi. Užijte si hurikán plný lásky, procházku v botanické zahradě či večer pro nezadané

Svátek svatého Valentýna se blíží. Zamilovaní, kteří ještě nevědí, co by tento den chtěli a mohli dělat a na jakou akci by stálo za to vyrazit, se mohou inspirovat tipy od Pražské Drbny.

Vem si mě v autokině

Jedinečné Autokino Strahov 14. února od sedmé hodiny večerní promítne film s názvem Vem si mě, kde hlavní role ztvárnili Jennifer Lopez a Owen Wilson. Diváci díky filmu zjistí, zda je možné, aby to klaplo slavné zpěvačce a obyčejnému učiteli matematiky. Vstupné vyjde na 350 až 370 korun. Ve stejný den film uvádí také multikina značky Cinema City.

Valentýnský hurikán

Dvojice, které si nepotrpí na klasickou romantiku, mohou zavítat do Hurricane Factory a společně si zalétat ve větrném tunelu pod dozorem zkušených instruktorů. Společnost si pro své zákazníky ke speciálnímu balíčku připravila také dezert s kávou dle vlastního výběru.

Romantické komedie s Langmajerem jsou přinejlepším průměrné, českého diváka ale baví

Nové české romantické komedie jsou pro tuzemské diváky stále velkým tahákem. Jak u Matek tak u Chlapa na střídačku se to dá ještě díky populárnímu hereckému obsazení pochopit, hluboko za nimi však zůstává film Ženská pomsta. Aspoň že na HBO GO...

Romantická večeře v oblacích a ústřice s vínem

Muži, kteří chtějí na své drahé polovičky zapůsobit, by se měli pokusit získat rezervaci v restauraci Oblaca, která se nachází v Žižkovské věži. Pro hosty bude připraven welcome drink ve formě sklenky prosecca společně s luxusním pětichodovým menu. Celá večeře pak proběhne za doprovodu živé hudby. Valentýnský balíček pro jednu osobu vyjde na 2 195 korun.

Romantickou večeři plnou zážitků připravují v Praze i mnohé další podniky, například vinárna a bistro Na břehu Rhôny v Holešovicích. Zájemci, kteří milují kvalitní víno a ústřice, by měli zavítat právě tam. Pro zapomnětlivé či zaneprázdněné muže budou na místě k dispozici i květiny a čokolády.

Noční prohlídka v Botanické zahradě Praha

Speciální nabídku si pro návštěvníky připravili pracovníci z pražské botanické zahrady. Zamilovaní si mohou po předchozí rezervaci se sklenkou kvalitního vína v ruce užít noční procházku v tropickém skleníku Fata Morgana, přičemž pro dámy bude v zahradě též přichystaná čerstvě řezaná květina. První prohlídka začne v sedm hodin večer a vstupné pro pár vyjde na 450 korun. Zájemci si svá místa mohou rezervovat na čísle: 603 582 191.

Gwyneth Paltrow pomáhá na Netflixu s orgasmy lesbickým párům i důchodcům

Pokračování akční jednohubky Armáda mrtvých nebo přisprostlý animovaný seriál Piklírna dorazily na Netflix. Spolu s nimi i show Gwyneth Paltrow, která se nebojí hovořit o sexuálních tabu. HBO GO pak přichází s povedenou krimi sérií Angela Black.

Potkali se na Valentýna

Lidé, kteří svou spřízněnou duši ještě nenašli, mohou na Valentýna zavítat na seznamovací akci od Školy Umění milování. Lektoři Jan a Marie provedou účastníky celým večerem a během pěti hodin se budou snažit vytvořit příjemné a bezpečné prostředí pro všechny, kteří se s někým chtějí seznámit. Nezadaní se budou moci poznat pomocí jemných kontaktních her, které však rozhodně nezajdou do intimity. Vstupné vyjde na 700 korun na osobu. Zájemci si svá místa mohou rezervovat přímo na webu pořadatelů.

Oslava se zmrzlinou

Zamilovaní, kterým se nechce utrácet za večeři složenou z několika chodů a raději by například vyrazili na procházku zakončenou nějakou sladkou pochoutkou, mohou vyrazit na Václavské náměstí do gelaterie Grom. Milovníci zmrzliny budou mít možnost vybrat si ze třech lahodných nabídek. Za 299 korun si mohou zakoupit pořádnou porci čokoládové zmrzliny a jahodového sorbetu, za 279 korun čokoládovou zmrzlinu a luxusní jahodový džem a za 299 mohou získat 350 gramovou vaničku vanilkové zmrzliny a dvě střední horké čokolády, které zahřejí na cestu domu.

Pořádná porce smíchu

Od sedmé hodiny večerní začne v Café V lese komediální Stand-Up show s názvem Večerka: Valentýnský speciál. Tigran Hovakimyan a Jiří Jakima se pokusí zamilované páry pořádně rozesmát a zařídit jim tak nezapomenutelný a příjemný valentýnský večer. Vstupné vyjde na 250 korun.

Koncert plný romantické i dobrodružné filmové hudby

Na svatého Valentýna se v pražském Rudolfinu od půl osmé hodiny večerní představí orchestr Filmové filharmonie v čele s dirigentem Robertem Kružíkem. Talentovaní hudebníci zahrají skladby z filmů Kráska a zvíře, La La Land, Pýcha a předsudek, Ben Hur, Star Wars, Misie, Indiana Jones, Forrest Gump, Legenda o Mulan a Vzhůru do oblak. Na účastníky tak čeká opravdu grandiózní hudební arzenál ze snímků, do kterých se zamilovala nejedna žena. Vstupenka pro jednoho vyjde na 1500 korun.

LáSKA a pohoda v Lucerně

Kapela Polemic v Lucerna Music Baru od osmé hodiny večerní odstartuje akci s názvem ValentýnSKA! Lidé, kteří mají rádi ska a reggae, si tak na Valentýna mohou vychutnat večer plný hudby a pohody. Vstupenky zakoupené předem vyjdou na 390 korun, na místě pak na 450 korun. 

Ukrajinka otevřela v centru Prahy obchod s popcornem. Chtěla jsem naplnit spříznění s Prahou, říká

Inga Petryčka otevřela loni v říjnu v centru Prahy zajímavý obchod Pop Pause s velkou nabídkou popcornu. Ten patří mezi oblíbené, ale u nás spíše neobvyklé, pochoutky, díky kterým si mnoho lidí ještě více užije pohodový čas u televize, festival...

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Pixabay.com, Hurricane Factory, Oblaca, Botanická zahrada Praha, Na břehu Rhôny, Grom

Štítky Valentýn, romantika, láska, vztah, akce, plány, Praha, Den svatého Valentýna, zmrzlina, botanická zahrada, film, večeře, Drbna.cz, víno, tropická cyklóna, Jennifer Lopez, Owen Wilson, Cinema City

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Valentýn je za dveřmi. Užijte si hurikán plný lásky, procházku v botanické zahradě či večer pro nezadané  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.