Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Globus v roce 2021 oslavil 25 let i pomáhal potřebným

PR článek

Rok 2021 se v Globusu nesl ve jménu oslav 25. výročí od otevření prvního hypermarketu v Česku. Svým zákazníkům představil také řadu nových výrobků z Poctivé výroby Globus a prostřednictvím programu Globus Lepší svět i mnoha dalších charitativních projektů pomáhal tam, kde to bylo nejvíce zapotřebí.

Rok plný soutěží

Během uplynulého roku jste se mohli zúčastnit spousty zajímavých soutěží o hodnotné ceny. Stačilo pouze vyplnit herní kupon z účtenky vašeho nákupu nebo si zasoutěžit online přímo na Facebooku Globus Česko. Cílem her bylo zpříjemnit vám nakupování např. v období mezinárodních svátků, prázdnin či jiných událostí a umožnit vám, abyste si z nákupů v Globusu odnesli něco navíc.

A o co konkrétně jste mohli soutěžit? Mezi výhrami se objevovaly dárkové karty, partnerské poukazy, a dokonce i parádní dovolená v hodnotě 30 000 korun. Řada soutěží byla přímo určená dětem, které se v Globusu mohly zabavit například hledáním postaviček uvnitř prodejny hypermarketu. Pro celou svou rodinu jste mohli vyhrát také rodinné vstupné do Mirákula v nedalekých Milovicích.

Velký zájem vzbudila i Letní hra, ve které hlavní vítěz získal za své nákupy v Globusu úžasný jeden milion korun. V rámci narozeninových oslav si pro vás v Globusu připravili novou hru v podobě kola štěstí, kdy během jediného dne pražské prodejny rozdávaly šťastným výhercům tisíce nejrůznějších cen.

S přicházející zimou nesměla chybět ani soutěž pro milovníky sportu i vánočních nákupů bez starostí a na všech třech pražských prodejnách jste si mohli zahrát také o sváteční nákupní vozík v hodnotě 10 000 korun.

Nákup zdarma jste v Globusu mohli vyhrát i opakovaně

Nová hra Zlatý skener, se kterou jste se poprvé v Globusu mohli setkat už začátkem loňského roku, se stále těší čím dál větší oblibě. Aby ne, vítěz Zlatého skeneru od Globusu získává celý svůj nákup zdarma. Tuto hru si zákazníci mohli zahrát i v předvánočním období a jednou z opravdu povedených výher byl např. nákup vánočních dárků v hodnotě 9 000 korun, který si domů odvezl jeden manželský pár.

Také byste se Zlatého skeneru chtěli zúčastnit? Stačí se zaregistrovat do programu Globus Bonus a v období konání soutěže v Globusu nakupovat se službou Scan&Go. Každý den je pak náhodně vylosován jeden zákazník, který za svůj nákup nebude muset nic zaplatit. Vyhrát můžete i opakovaně a této hry se lze zúčastnit nejen s ručním skenerem, ale také přes mobilní aplikaci Můj Globus.

Dobrých skutků není nikdy dost

Globus dlouhodobě spolupracuje s Kontem Bariéry a v rámci svého grantového programu Lepší svět finančně pomáhá různých společensky prospěšným projektům k jejich realizaci. Globus se podílí na řadě dalších charitativních projektů, kdy například v období Vánoc či Velikonoc přispívá z každého prodaného mazance či vánočky deluxe z Poctivé Výroby Globus 25 korun vybrané neziskové organizaci. Dalším z příkladů je projekt Strom splněných přání, jehož prostřednictvím mohou zákazníci darovat vánoční dárek dětem či seniorům, kteří svátky nemohou strávit se svou rodinou.

Co se týče roku 2022, už nyní si pro vás pražské hypermarkety Globus připravují řadu zajímavých akcí a těší se, až se s vámi v Čakovicích, na Zličíně a na Černém Mostě opět při některé z nich shledají.

Na závěr bychom vám za pražské hypermarkety Globus chtěli poděkovat, že jste jim v uplynulém roce zachovali svou přízeň a věříme, že nakupování v Globusu pro vás bude i nadále příjemným zážitkem. Přejeme vám, aby byl pro vás rok 2022 po všech stránkách úspěšným.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky nákupy, pomoc, oslavy, Globus, Praha, projekt, soutěž, Česko, Facebook, Velikonoce, Nadace Charty 77, Vánoce

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Globus v roce 2021 oslavil 25 let i pomáhal potřebným  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.