Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Wolt spouští v Holešovicích nový Wolt Market a dárky doveze i na Štědrý den

PR článek

Technologický startup Wolt  dávno nenabízí jen rozvoz jídla z restaurací. V jeho nabídce najdete také řadu obchodů nabízejících například kosmetiku, interiérové doplňky, potřeby pro domácí mazlíčky či hračky. V Praze navíc nově otevřel vlastní obchody Wolt Market, které vedle potravin nabízí i široký vánoční sortiment.

První Wolt Market funguje od konce listopadu na Smíchově, druhý se nyní otevírá v Holešovicích. A co je nejlepší, ze všech míst doručuje modrý tým kurýrů do půl hodiny až před dveře, v případě Wolt Marketů i pod 20 minut! Takže pokud řešíte dárky či jejich balení doslova za 5 minut dvanáct, určitě uvítáte, že na Štědrý den budou rozvážet až do 13h.

Pestrá nabídka nabídka dárků

Wolt se postupně stává plnohodnotným online nákupním centrem. Zákazníci mohou vybírat z široké nabídky zboží – od potravin, přes elektroniku, knihy, květiny, až po hračky nebo kosmetiku. Pokud vás odrazují police plné vánočních ozdob, fronty u pokladen, a děsí vás představa hodin strávených nakupováním za zvuku koled – vyřešte dárky online. Nikdy nešlápnete vedle s kosmetikou, proto vsaďte na kvalitní českou značku Havlíkova přírodní apotéka, Manufaktura nebo Ryor. A pokud chcete darovat něco extravagantního, ale přitom šetrného k planetě, vsaďte na LUSH, pronikavá vůně jejich výrobků udělá radost každému milovníkovi dlouhých koupelí. Wolt vám doručí dárky pro malé, velké i čtyřnohé, ať už půjde o originální doplňky z Freshlabels, Bagindu nebo Radost shopu, hračky z letenského Ababu, nestárnoucí sortiment Muzea lega či pytel zvířecích pamlsků od Bibi food a Pet centra.

Vše na štědrovečerní hostinu

Jste před svátky v jednom kole a řešíte všechno, jen ne nákupy na štědrovečerní večeři? I tohle můžete vyřešit během pár kliknutí z jediné aplikace. Vedle řetězců potravin můžete využít i nový obchod přímo od Woltu! Wolt Market během prosince nabízí navíc vánoční zboží i tradiční potraviny a doručení je ještě rychlejší – pod 20 minut. Zákazníci si tak mohou objednat různé dárkové sety, balicí papír nebo oblíbené sladkosti jako milované cukroví nebo babiččinu vánočku. Od pondělí 20. prosince navíc budou v nabídce i čerstvé ryby, bramborový salát a šampaňské. Tlačit košík s vánočním nákupem nechte Wolt tým a sami se hoďte do pohody u pohádek nebo při procházce s rodinou či přáteli.

Na své si přijdou i zákazníci zaměření na specializovanou výživu

Pokud nejste vyznavačem klasické české kuchyně a sázíte na veganskou či proteinovou stravu, může být pro vás občas problém najít veškeré oblíbené potraviny na jednom místě. V takovém případě je Wolt Market ideálním místem pro váš nákup. Na své si přijdou všichni zákazníci, i ti s preferencemi bezlepkového či bezlaktózového zboží. V nabídce můžete najít například i protein ze cvrčků, který obsahuje daleko víc proteinu a vitamínů než podobná velikost hovězího. Klidně tak zkuste vánoční hostinu pojmout trochu exoticky. Do rozvozové oblasti Wolt Marketu spadají Vinohrady, Hradčany, Vyšehrad, Dejvice, Střešovice, Nové Město, Podolí, Braník, Karlín, Žižkov, Holešovice, Troja, Libeň, Kobylisy i část Nuslí. Plnit přání zákazníků, ať už v podobě hotového jídla, shánění dárků pod stromeček nebo dovozu potravin, bude možné ještě na Štědrý den do 13 hodin.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky jídlo, Štědrý den, obchod, Holešovice, hračka, Wolt, Praha, Smíchov, Ryor

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Wolt spouští v Holešovicích nový Wolt Market a dárky doveze i na Štědrý den  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.