Počasí dnes15 °C, zítra20 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Praha se probudila do zasněženého rána. Milovníci běžkování vyrazili na cyklostezky

Praha se dnes probudila do zasněženého rána. Sněhové vločky pokryly silnice, chodníky i cyklostezky, na které už vyrazili i první milovníci běžkování. Podívejte se, jak dlouho sníh v ulicích Prahy vydrží a jaké počasí bude panovat v dalších dnech. Sněžit by mohlo i začátkem dalšího týdne.

V neděli by mělo pršet

Dnes bude během dne převážně zataženo se sněžením, které bude odpoledne přecházet v déšť se sněhem nebo v déšť. Nejvyšší teploty se dostanou na nulu až dva stupně Celsia. Fouká mírný jižní vítr o rychlosti 2 až 6 metrů za sekundu.

V noci na neděli se zatáhne a bude opět pršet nebo bude padat déšť se sněhem. K nedělnímu ránu budou srážky postupně slábnout a teploty budou kolem mínus jednoho až plus jednoho stupně. Během nedělního dne bude zataženo až oblačno, ojediněle se dostaví dešťové přeháňky a nejvyšší teploty budou jeden až tři stupně Celsia.

Sněhová peřina přikryla Prahu. Podívejte se na zasněžené hlavní město

Během noci na pondělí nasněžilo v Praze místy až patnáct centimetrů sněhu. Pražané se probudili do zasněženého města, kde nová sněhová nadílka zkomplikovala provoz nejen řidičům aut a vozidel hromadné dopravy, ale i chodcům. V přiložené...

Sněžit by mohlo také v dalším týdnu

Sněhové přeháňky by se měly objevit také v pondělí, kdy bude oblačno až zataženo s teplotami od nuly do tří stupňů. V úterý pak bude většinou oblačno a během dne by mělo přijít ojediněle slabé sněžení.

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto

Štítky počasí, sníh, předpověď, běžky, Praha, běh na lyžích, cyklostezka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Praha se probudila do zasněženého rána. Milovníci běžkování vyrazili na cyklostezky  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.