Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Letní tipy pro zapřísáhlé vegany i občasné nemasaře. Wolt doručí rostlinné menu i do parku

PR článek

Ať už se striktně držíte veganského jídelníčku, cítíte se jako ukázkoví flexitariáni, nebo vaše tělo prostě potřebuje pravidelnou dávku pořádných flákot – ale občas si pochutná i na neživočišných dobrotách, uznejte, že koncem léta je prostě ideální čas na rostlinné potěšení. A výběr i rozvoz lehkých, veganských jídel na Woltu vás tak jistě potěší ještě o něco víc než v jakémkoli jiném ročním období.

Kromě „doručení až před dveře” navíc Wolt a jeho kurýři nabízí i alternativní, ke slunečným dnům přívětivé možnosti! Třeba doručení na piknikovou deku, rozvoz na Kampu i Střelák, objednávku pod Žižku nebo jídlo na Petřín. Pochutnat si kdekoliv v Praze, venku i vevnitř, můžete na svěžím salátovém bowlu, milovaném Bún bò Nam Bộ, avokádovém tataráčku, plněném bagelu i na sladkých tečkách a čerstvých džusech všeho druhu. Stačí špendlíkem na mapě zvolit místo v rozvozové oblasti, kde si chcete objednávku od kurýra převzít, případně kurýrovi do poznámky popsat, kde si zrovna hodláte užívat léta a dobrého jídla.

Jestli vás momentálně láká cokoliv ze zmíněného, případně máte zálusk na jiné dobroty, v Praze si na Woltu rozhodně vyberete. O lehké letní potěšení na dece v parku, na lavičce ve městě nebo doma na gauči se vám pak může postarat třeba LIFEHOUSE bistro, asijská restaurace Linh’s Vegan Corner, inovativci z Vegan’s Prague, pekaři v Můj Bagel nebo fast-food VEGANGRILL

Na vaše zdraví i rostlinné choutky myslí například vyhlášené LIFEHOUSE bistro. Jejich menu jistě potěší všechny milovníky polévek a salátů, fanoušky dobrého chleba či závitků i mlsné jazýčky s vytříbeným vkusem. Tohle bistro se vám totiž hravě postará o letní oběd, dezert i odpolední svačinku. Stačí jen všechny komponenty nakombinovat dle vlastní libosti. Co říkáte třeba na souhru řeckého salátu s mandlovou fetou, poobědového raw chia pudinku s mangem a kváskového chleba s žervé z mandlí a sušených rajčat k odpolednímu zakousnutí? Nebo byste radši listový salát s výhonky, čokoládovou kostku z kakaa a kešu později doplněnou o vymazlený chléb s hummusem? Nebo snad fandíte spíš letním závitkům se zeleninou a arašídovým dipem a mangovému milkshaku na zapití? Je to jen na vás. Jisté ale je, že k pořádné veganské hostině díky Woltu chybí už jen pár kliknutí. 

Na vegetariány a vegany (i ty příležitostné) myslí také asijská kuchyně – a restaurace Linh’s Vegan Corner v tomto ohledu není výjimkou. V jejich nabídce najdete sen snad každého rostlinného nadšence. Linh totiž nabízí domácí poke bowl s avokádem, veganský bůček s rýží, soba i udon nudle s tofu, ale i veganské varianty asijských klasik, jako je Phở Tofu, Pad Thai, Bún Nem, Bún bò Nam Bộ nebo Kung Pao. A to ještě není všechno, Horste! Lihn dále připravuje třeba tradiční vietnamské bagety Banh Mi, pečlivě plněné sushi, kimchi podle rodinné receptury, ale i veganské dortíky nebo dokonce japonský dezert Mochi ve zmrzlinové podobě! K pití vám pak kurýři rádi doručí domácí bubble tea ve skleněných lahvičkách, fresh džusy s bambusovými brčky či Loklok kombuchu v plechovce. Je prostě z čeho vybírat a v tomhle veganském koutku se najde pro každého něco.

Zdravý jídelníček a gurmánský zážitek vám ale rozhodně nezkazí ani ve Vegan’s Prague, ba naopak! Kuchaři si tam totiž potrpí na vysokou kvalitu a díky Woltu si na inovativních dobrotách z Vegan's Prague pochutnáte úplně kdekoliv, a jakékoliv místo tak proměníte v luxusní restauraci. A to třeba díky barevné variaci předkrmů s guacamole, paprikami plněnými lilkem a hummusem nebo avokádovému tataráčku, domácímu veganskému parmazánu na vrchu Caesar salátu či cuketovým lasagním. 

Partnerští kurýři Woltu také ví, jak občas bodne menší svačinka mezi většími chody. Proto na jejich rozvážkovém listu nechybí bistro Můj Bagel. Jejich slaný či sladký prstýnek z poctivého těsta a s ještě poctivější náplní vás zaručeně zasytí a potěší. Těsto i náplň je přitom jen ve vaší režii, je to přeci koneckonců Váš Bagel! A ať už vám tedy v košíku přistane sezamový s omeletou, celozrnný s řepou nebo mramorový s jahodami a čokoládou, dolaďte vše svým oblíbeným freshem, smoothie nebo ledovým čajem a občerstvení k zasloužené siestě je na stole!

A pokud máte přece jen chuť si pořádně zahřešit, ale nechcete se vzdát svého zdravého či rostlinného přesvědčení, zachrání vás VEGANGRILL – stoprocentně rostlinný a na Woltu oblíbený fast-food. Jeho hvězdné trio burgerů VEGANGRILL, JUICY a BBQ s alternativou masa z hrachového proteinu vás totiž nikdy nenechá na holičkách. Stejně jako modří hrdinové pod vlajkou Woltu, kteří vám dobroty přímo z grilu rádi dopraví do třiceti minut od objednání.

Ať už se k vám ale v papírové tašce dostane jakákoliv ze zelených variant, nebo do ní přihodíte i kus masa, užijte si svou objednávku i zbytek léta do posledního sousta. Dobrou chuť!

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Wolt, Praha, rozvoz jídla, vegan, vegetarian, Bagel, chléb, salát, restaurace, bistro, džus, maso, rychlé občerstvení, dezert, léto

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Letní tipy pro zapřísáhlé vegany i občasné nemasaře.  Wolt doručí rostlinné menu i do parku  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.