Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Léto je tady a Wolt je připraven! Kurýři po Praze rozváží zmrzliny z těch nejoblíbenějších gelatérií

PR článek

Už jste se po dlouhé zimě taky těšili na léto? Na sluníčko, dlouhé večery a křupání zmrzlinových kornoutků? Praha znovu ožívá a letní atmosféra se probouzí ve všech jejích koutech i zákoutích. Šlapadla už brouzdají po Vltavě sem a tam, Stromovka poctivě hostí odpočívající piknikáře a na Vyžlovce už probíhají přehlídky nových modelů bikin.

Ne každý letní den je ale jako dělaný na korzování po městě a opalování se venku. I sluníčka je někdy prostě moc a taková vychlazená sedačka v obýváku, studená kachličková podlaha v kuchyňském koutě, stinný balkon nebo zahrádka jsou občas těmi nejlepšími letními destinacemi k oddechu, zvlášť v takovém parnu.

To ale neznamená, že si doma nedopřejete toho nejlepšího letního výdobytku, ať už zrovna poleháváte v parku nebo na podlaze v kuchyni! Wolt proto vytipoval ty nejoblíbenější zmrzlinárny, které vás ochladí a postarají se o vaše chuťové buňky i u vás doma. A nejen podle hodnocení na Woltu se můžete zaručeně spolehnout na osvědčenou čtyřku Crème de la Crème, Angelato, Zmrzlináře a gelatérii GROM.

To, že partnerští kurýři Woltu po Praze rozváží lehké obědy a svačinky, svěží dezerty či ledové čaje a ovocné šťávy, už se totiž dávno ví. Teď je ale načase dokázat, že modrý chladicí box zvládne i pořádné kopce zmrzliny!

Nechce se vám stát frontu na Národní? Ani nikde jinde? Zmrzlinový salon od Crème de la Crème vám zmrzlinu poctivě zabalí, kurýři opatrně dovezou a vy si na ní díky Woltu můžete pochutnat v pohodlí domova. Na předpisově kulaté kopečky se v Crème de la Crème stejně nikdy nehrálo, takže je nečekejte ani ve vaničkách. Ty jsou totiž, ať už v půllitrové nebo litrové verzi, vždy napěchované zmrzlinou dle vaší libosti! V nabídce najdete karamel, jogurtové lesní plody, mango, grenadinu nebo citron a spoustu dalších. Tak začněte vybírat – do menší vaničky se vám vlezou dvě, do větší dokonce čtyři!

Mléko z jižních Čech, čokoláda z Peru, vanilka z Madagaskaru a pistácie ze Sicílie. To je pouze část nabídky pražského Angelata, ze kterého vám kurýři dovezou lahodné smetanové zmrzliny, ovocné sorbety i speciální kombinace chutí ve vaničkách, které zaručeně dlouho plné nezůstanou. A pozor! Budete-li chtít, Angelato vám domů pošle i jejich křehoučké kornoutky, které už tak dokonalým zmrzlinám dodávají ten správný šmrnc. A pro fajnšmekry se na Woltu najde i ozdobný kornoutek s čokoládou a rýžovými oříšky.

Po tomhle létě prostě budou děti chtít být buď kurýry v modrém, nebo zmrzlináři. A kde jinde se přiučit tomuto mrazivě sladkému řemeslu než u Zmrzlináře. Ten ze své povahy striktně dodržuje pravidelnost kopečků a nevzdává se jejich symetrického kouzla. Proto v jeho boxech najdete čtyři, šest nebo osm takových kulatých zázraků a každý z nich může mít jinou příchuť. Třeba makovou, mátovou, arašídovou nebo hruškovou – fantazii se meze nekladou. Kromě toho můžete na Woltu vybírat také v sekci kornoutků a populárních limonád On Lemon, a doladit tak vaši porci osvěžení k dokonalosti.

A do čtveřice všeho dobrého a sladkého, GROM gelateria. V té si kromě vaniček zmrzliny nebo dokonce šlehačky objednáte také sicilské speciály za zvýhodněnou cenu! Žezlo mezi nimi drží Granita – italská ledová tříšť z citronu a mandlí nebo jahod. Potěšit vás ale může i frappé, které v sobě kloubí jemnou chuť kávy a našlehané smetanové zmrzliny nebo osvěžující kombinaci ovocných sorbetů. A kdo by to byl řekl, že i tahle Itálie z Václaváku může být za pár minut u vás přede dveřmi.

Ale ať už si vyberete cokoliv a objednáte si z Woltu zmrzlinu či jiné občerstvení na ranní ochlazení, odpolední dýchánek nebo večerní party, přejeme krásné léto plné osvěžujících objednávek!

Ohodnoť článek

Štítky Wolt, Praha, rozvoz jídla, zmrzlina, léto, Vltava, Vyžlovka, Stromovka, Itálie, Peru, Madagaskar

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Léto je tady a Wolt je připraven! Kurýři po Praze rozváží zmrzliny z těch nejoblíbenějších gelatérií  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.