Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Muž onanoval před mladou ženou na nástupišti, pak ji obtěžoval v kupé. Hledá ho policie

Policisté hledají muže, který onanoval před mladou ženou a později si ji našel v kupé jedoucího vlaku, kde ji chytil za levé zápěstí, násilím zvedl ze sedadla a silou přitiskl na stěnu kupé. Když vlak zastavil na hlavním nádraží, muž z místa utekl. Po jeho totožnosti teď pátrají policisté.

Dívku sledoval až do vlaku

Případ se stal v pondělí 10. května po šesté hodině večerní, kdy se devatenáctiletá dívka rozhodla využít železniční přepravu k cestě mimo hlavní město. Když studentka střední školy procházela budovou železniční stanice Praha-Smíchov směrem na nástupiště, všimla si muže, který se pohyboval těsně u ní.

Když se mladé ženy dotyčný držel tak dlouho, že společně dorazili na nástupiště, zjistila, že nejde o náhodu. Muž nastoupil do odstaveného vlaku a přes okno vlaku začal před dívkou onanovat. Kdy přijel rychlík, do kterého dívka nastoupila, nastoupil do stejné soupravy i dotyčný muž.

Muž dívku silou přitiskl na stěnu kupé

„V kupé jednoho z vagonů ji pak našel samotnou a v obtěžování pokračoval. Uchopil ji za levé zápěstí, násilím zvedl ze sedadla a silou přitiskl na stěnu kupé. Dál se naštěstí nedostal. Když začal vlak brzdit do stanice Praha hl. n., v obtěžování přestal a po zastavení z něj utekl. Otřesená dívka pak celou událost nahlásila na policejní služebně,“ uvedl policejní mluvčí Jan Rybanský a doplnil popis hledaného muže.

Hledaný má asi 25 let, je štíhlý až vychrtlý, měří asi 170 centimetrů, má nakrátko střižené vlasy světlé barvy a chodí bez brýlí a vousů. Oblečený byl do trička s krátkým rukávem a džínových kraťasů, na nohou měl tenisky Nike. „Pokud muže na záběrech poznáváte nebo víte, kde se nachází, kontaktujte prosím linku tísňového volání 158,“ dodal mluvčí.

Ohodnoť článek

Foto PČR

Štítky onanista, hledaný, obtěžování, sexuální, železnice, vlak, Praha, Nike, Smíchov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž onanoval před mladou ženou na nástupišti, pak ji obtěžoval v kupé. Hledá ho policie  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.