Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Pekaři a cukráři v Globusu nejen výborně pečou, ale i pomáhají. Pojďte společně s námi přispět na dobrou věc

PR článek

Velikonoční svátky se v Globusu nesou ve znamení tradičně vyrobených jidášů a především mazanců, které letos pomohou podpořit vybrané charitativní projekty. Z každého Máslového mazance de luxe, zakoupeného od 25. března do 4. dubna 2021, věnují pražské hypermarkety Globus částku 25 korun na podporu těchto projektů.

Specialitou našich pekáren je Máslový mazanec de luxe o váze 850 gramů, který obsahuje 15 % másla, tvaroh a je plný rozinek. Každoročně je o náš mazanec veliký zájem, a tak jsme ihned věděli, který velikonoční výrobek pomůže tento projekt podpořit.  

V hypermarketech Globus pro letošní Velikonoce 360 pekařů ručně vykulí 130 tisíc mazanců a vytvaruje 150 tisíc jidášů. Letos se na „vítání jara“ budou podílet navíc i cukrářky z Globusu. Ty obohatí nabídku speciálním velikonočním dortem z pravé smetany a s příchutí vaječného likéru, který je pro Velikonoce typický.

V hypermarketu Globus Praha – Černý Most přispějeme na projekt „Pomozte nám pomáhat seniorům“, který realizuje Hewer, z.s. – více informací ZDE.

V hypermarketu Globus Praha – Zličín přispějeme na projekt „Pomozte nám zajistit svislou zdvihací plošinu pro Adélu“, který realizuje Nadace Jedličkova ústavu – více informací ZDE.

V hypermarketu Globus Praha – Čakovice přispějeme na projekt „Pomozte nám postavit bezbariérový vstup ke kostelu sv. Remigia v Čakovicích“, který realizuje Římskokatolická farnost Čakovice a Farní charita Praha Čakovice – více informací ZDE.

Děkujeme vám, že s námi pomáháte!

Cesta do Globusu se stále vyplatí

Jak jistě víte, před několika týdny na seznam vládních opatření přibyl také zákaz prodeje většiny nepotravinového zboží. A protože má hypermarket Globus na jedné z největších nákupních ploch opravdu široký sortiment, toto omezení nabídky se ho značně dotklo. Ale i zde platí, že kdo nechce, hledá důvody a kdo chce, ten najde způsob.

Zboží, které nyní nelze přímo prodávat uvnitř hypermarketu, si v Globusu můžete předem objednat. Jedná se například o textil, obuv, elektro, hračky, malířské pomůcky, potřeby pro kutily nebo sportovní náčiní. Z provozních důvodů tímto způsobem nelze zakoupit akorát sortiment klenot.

Stačí během otevírací doby vámi zvoleného hypermarketu Globus zavolat na telefonní číslo pro příjem objednávek, nebo svou objednávku zaslat e-mailem a objednané zboží si v Globusu vyzvednout. Více informací o jednotlivých kontaktech naleznete na www.globus.cz.

Přejeme vám krásné Velikonoce a těšíme se na vaši návštěvu.

Váš Globus

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Globus, projekt, mazanec, Velikonoce, Praha, Čakovice, Nadace Jedličkova ústavu, Černý Most

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pekaři a cukráři v Globusu nejen výborně pečou, ale i pomáhají. Pojďte společně s námi přispět na dobrou věc  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.