Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Neděle 19. května 2024  |  Svátek má Ivo
Bez reklam

Petra Feberová z Nemocnice na Bulovce se dostala do finále soutěže Nej sestřička 2020

Staniční sestra Petra Feberová z Kliniky infekčních, parazitárních a tropických nemocí Nemocnice na Bulovce se probojovala do finále soutěže BATIST Nej sestřička 2020. Soutěž má za cíl vybrat nejlepší zdravotní sestru z pohledu odborného, ale i lidského.

Petra Feberová se stala staniční sestrou před rokem a půl, kdy se do zdravotnictví vrátila po mateřské dovolené. Jako staniční sestra působí v HIV centru a podílí se na nově vznikajícím Očkovacím centru. Petra kromě práce s lidmi, kteří jsou HIV pozitivní, spolupracuje na výzkumu hepatitid typu A a E.

Pro Petru Feberovou můžete hlasovat zde.

„V náročné době kovidu mě můj přítel maximálně podpořil. Staral se o našeho čtyřletého syna, abych mohla v práci zůstat déle,“ oceňuje rodinnou situaci Petra Feberová. Ve volném čase ráda jezdí s rodinou do přírody, kde si může odpočinout. Je také zapálenou čtenářkou.

„Petra je velmi pracovitá. Během kovidové pandemie pomáhala kromě svého i ostatním oddělením, kde zdravotníci neměli tolik zkušeností s infekčními nemocemi. To vše s jejím příjemným vystupováním a úsměvem na tváři. Výhru by si rozhodně zasloužila,“ dodává náměstkyně pro ošetřovatelskou péči Nemocnice na Bulovce Soňa Mendlová.

Ohodnoť článek

Foto Facebook Nemocnice na Bulovce

Štítky Nej sestřička, soutěž, sestřička, Praha, Nemocnice Na Bulovce, finále

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Petra Feberová z Nemocnice na Bulovce se dostala do finále soutěže Nej sestřička 2020  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.