Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Pátek 20. září 2024  |  Svátek má Oleg
Bez reklam

Praha 5 uspořádala třetí ročník jedinečného půlmaratonu. Zvítězili Crafťáci

Během ke zdraví. Pěkné letní počasí láká k výletům a sportování. V sobotu 11. července se v parku Portheimka v Praze 5 konal již třetí ročník týmového půlmaratonu Craft Team Running.

Craft je švédská značka funkčního oblečení a jedním z partnerů akce.

V unikátním týmovém závodu, kde nevítězí pouze výkon, ale i správně zvolená strategie a efektivní komunikace, zvítězil CRAFT TEAM s časem 00:59:51 ve složení Holý, Pospíšek, Mareš a Buchálek. „Dali jsme se dohromady na poslední chvíli, ale přestože už nikdo z nás přímo pro Craft nepracuje, tuhle bezvadnou akci jsme si nechtěli nechat ujít,“ uvedl člen vítězného týmu Darek Buchálek, bývalý šéf sportovního obchodu Vavrys. 

Hlavního závodu se zúčastnilo celkem 15 týmů.  „Moc se mi to líbilo. Určitě výborná porce pro přípravu běžce různých specializací i výkonnosti,“ hodnotil zkušený běžec a srdcař Tomáš Hrbek. „Příště přijedeme určitě zase, byla tady výborná atmosféra.“

O co v Craft Team Running jde? Za jasně daných pravidel závodí čtyřčlenné týmy, běží se půlmaraton rozdělený na 16 okruhů, týmy mají k dispozici depo s online informacemi o průběhu závodu a občerstvením. Každý člen týmu musí za závod absolvovat alespoň dva okruhy. Taktika střídání a nasazování jednotlivých členů je plně na týmu. Výsledky jsou započítávané do Českého poháru v týmovém běhu.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Martin Wawryczek

Štítky Portheimka, Praha 5, běh, půlmaraton, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Praha 5 uspořádala třetí ročník jedinečného půlmaratonu. Zvítězili Crafťáci  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.