Počasí dnes29 °C, zítra22 °C
Neděle 30. června 2024  |  Svátek má Šárka
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Česká voda z doby ledové prospívá vašemu zdraví a sbírá ocenění za kvalitu i originální design

PR článek

Pití kvalitní vody je klíčové pro zdraví – podporuje hydrataci, detoxikaci a správnou funkci těla. Fromin, pramenitá voda z České Lípy, pochází ze zdroje staršího více než 15 tisíc let, který je ukrytý ve vodonosných vrstvách hluboko pod zemským povrchem. Díky tomu neobsahuje mikroplasty ani nanoplasty. Navíc je bohatá na přírodní minerály a prospívá vašemu zdraví. Díky svému jedinečnému designu a skvělé chuti také získává mezinárodní ocenění po celém světě.

Asi by se dnes nenašel nikdo, kdo by pochyboval o tom, že zdravý a dlouhý život člověka je závislý na denní konzumaci vody, vody mikrobiálně čisté a s nízkou mineralizací, protože taková voda nezatěžuje organismus člověka nebezpečnými látkami biologického původu ani nebezpečnými usazeninami z přebytku minerálů.

V srdci České Lípy se nachází přírodní poklad, který získal uznání po celém světě. Pramenitá voda Fromin, stará více než 15 tisíc let, pamatuje dobu mamutů a nabízí nejen čistotu a kvalitu, ale i zajímavý příběh, který sahá hluboko do historie naší planety.

Český původ a dlouhá historie

Voda Fromin pramení z hlubin České Lípy, konkrétně z vrtu v hloubce 287 metrů. Tento pramen, který zůstal po tisíce let izolován od znečištění, je zdrojem jedné z nejčistších a nejkvalitnějších vod, které jsou nyní na trhu dostupné. Voda, která se v podzemí České Lípy nalézá, pochází ze zdroje starého přes 15 tisíc let, což z vody činí unikátní a vzácný zdroj živin.

„Pramenitá voda Fromin je unikátní svou historií a čistotou. Její příběh sahá až do doby ledové, což z ní dělá opravdový přírodní klenot. Izolace jejího pramene trvající tisíce let zajistila, že tato voda je jednou z nejčistších na trhu. Ledovcová voda neobsahuje žádné mikroplasty a nevyžaduje žádnou úpravu. Tato dlouhá historie a neporušenost jsou důvodem, proč je voda Fromin tak výjimečná,“ sdělil za distribuční společnost Trima CB Libor Matoušek.

Prospěšnost pití kvalitní vody

Původ vody Fromin:
V Čechách máme pod zemí místo přírodního bohatství vzácných surovin jenom hodně bláta a písku, jak se říká. Ale právě díky tomu nalézáme na mnoha místech hlubinnou vodu, které takové horninové prostředí bez obsahu vzácných kovů, plynu a ropy vyhovuje. V pásmu Lužických hor, na Českolipsku, jsou v hlubinách země vodonosné vrstvy staré asi 90 milionů let. Obsahují křemičitý písek slisovaný do kvádrových pískovců, které jsou pozůstatkem usazenin prastarých moří, která se na těchto místech nacházela na samotném úsvitu historie planety.

Pitím kvalitní přírodní vody začíná zdravý životní styl, od kterého očekáváme dlouhý aktivní život a pozdní stáří bez nemocí a bolestí. Protože vodu pijeme a musíme pít každý den, může být pro nás nebezpečnou potravinou, pokud není taková, jakou by měla být. Rizikový je například zvýšený obsah rozpuštěných minerálů, který způsobuje usazeniny v těle člověka, především v měkkých tkáních. Výpočty ukazují, že člověk vypije za dobu průměrné délky života asi 230 kilogramů minerálů, které jeho organismus zdaleka nezpracuje, ale uloží.

Voda Fromin je však nejen neuvěřitelně čistá, ale také obsahuje snížené množství přírodních minerálů. Ty se proto v těle zbytečně neusazují, a jsou tak pro lidský organismus nesmírně prospěšné. Vápník a hořčík, přirozeně obsažené ve vodě Fromin, podporují zdravé kosti, svaly a správnou funkci nervové soustavy. Pití této vody navíc zlepšuje celkovou hydrataci těla, podporuje detoxikaci a přispívá k lepšímu trávení. Pravidelné pití kvalitní vody tak může výrazně zlepšit vaši celkovou pohodu a zdraví.

„Minerály obsažené ve vodě Fromin, jako je vápník a hořčík, mají klíčovou roli ve zdraví kostí a svalů. Pravidelná konzumace této vody je jedinečným zdrojem hydratace a výživy, a navíc podporuje celkovou detoxikaci organismu,“ přiblížil účinky vody Matoušek, který je také provozovatelem eshopu vodazdobyledove.cz.

Mezinárodní úspěchy značky Fromin

Fromin není jen obyčejnou vodou – je to značka, která získala mezinárodní uznání za svou výjimečnou kvalitu a design. Její perlivá varianta byla dokonce zařazena do prestižního výběru nejlepších vod světa.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky voda, Fromin, doba, ledová, zdraví, design

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Česká voda z doby ledové prospívá vašemu zdraví a sbírá ocenění za kvalitu i originální design  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.