Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Pátek 20. září 2024  |  Svátek má Oleg
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Byty Jeronýmova nabídnou moderní a pohodlné bydlení téměř v centru Českých Budějovic

PR článek

Moderní a pohodlné bydlení. To je projekt Byty Jeronýmova, který začne vyrůstat poblíž centra města už letos v létě. Stavba nabídne deset moderních prostorných bytů, parkovací místa, včetně garážových stání a nadstandardní občanskou vybavenost.

Moderní bytový dům vyroste v centru města v těsné blízkosti Lannovy třídy. Nabídne celkem 10 bytových jednotek ve 4 nadzemních podlažích a obytné podkroví. „Byty jsou k dispozici v různých velikostech, od útulných garsoniér až po prostorné 3+kk ve 4. nadzemním podlaží a podkroví, což poskytuje širokou paletu možností pro jednotlivé klienty dle jejich potřeb a preferencí,“ vysvětluje Petr Chmel ze společnosti InvePRO Develop, která projekt realizuje.

Všechny byty jsou navrženy tak, aby byly maximálně prostorné a poskytovaly dostatek přirozeného osvětlení. V každém bytě bude podlahové vytápění a kombinované topné žebříky v koupelnách.

Samozřejmostí je také parkování. Dům nabídne celkem 12 parkovacích stání. „Pro 8 vozidel bude možné parkování pomocí skrytého mechanického parkovacího systému a pro 4 vozidla kryté parkování v garáži,“ popisuje Petr Chmel.

Společnost InvePRO develop vznikla v roce 2018. Je součástí holdingu InvePRO group. Mezi hlavní činnost patří realizace projektů, dále realitní zprostředkování jako je prodej a pronájem nemovitostí, bytů, nebytových prostor a pozemků. V Českých Budějovicích společnost realizovala například bytový dům v Nádražní ulici Byty Nádražní.

Strategická poloha

Velkou výhodou Bytů Jeronýmova je strategická poloha v blízkosti centra, která nabídne veškeré služby. Nedaleko od stavby se nachází dopravně-obchodní centrum Mercury, autobusové i vlakové nádraží, ale i množství obchodů, restaurací, škol a školek.

„Pokud hledáte komfortní bydlení v srdci obce s výbornými spojeními do okolí, tento nový projekt je pro vás ideální volbou,“ uzavřel Petr Chmel.

Výstavba bytů začne v létě 2024. Předpokládané datum dokončení je pak v prosinci 2025. Kompletní informace o dostupnosti, cenách a dispozicích bytů najdete na webových stránkách.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto InvePRO Develop

Štítky Byty Jeronýmova, bydlení, stavba, České Budějovice, InvePRO Develop

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Byty Jeronýmova nabídnou moderní a pohodlné bydlení téměř v centru Českých Budějovic  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.