Počasí dnes28 °C, zítra28 °C
Středa 26. června 2024  |  Svátek má Adriana
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

O moderní bydlení ve Čtyřech Dvorech je velký zájem, polovina z více než 200 bytů je již prodaná

PR článek

O kvalitní bydlení je v Českých Budějovicích velký zájem. Dokazuje to i nově vznikající projekt dvou bytových domů v atraktivní lokalitě Čtyři Dvory. Přestože jeho stavba začala teprve před devíti měsíci a nad úroveň terénu vykukují pouze první nadzemní patra, investor hlásí stovku prodaných bytů, což je polovina z celkové nabídky. Potenciální zájemci by proto neměli s koupí dále otálet.

Zkušené skupině JTH, která buduje nové byty mezi sídlišti Máj a Vltava, se již podařilo prodat 100 z celkového počtu 211 bytů. „Zájem odpovídá našim očekáváním. Je vidět, že kvalita, kterou projekt nabízí kupce opravdu láká. V kombinaci s lokalitou, ve které nové byty vznikají, se v současnosti jedná o bezesporu nejlepší nabídku bydlení v Českých Budějovicích,“ říká Aleš Facon z prodejní kanceláře v Českých Budějovicích.

Lokalita, do které je projekt situován, nabízí dle Aleše Facona jak skvělou občanskou vybavenost, tak i dostatek zeleně. V blízkosti vznikajících domů nechybí mateřské a základní školy a nedaleko jsou i zastávky městské hromadné dopravy. V těsném sousedství je pak oblíbený park Čtyři Dvory nebo často vyhledávané Vrbenské rybníky. 

„Přestože velká část bytů je již prodaná, je zbývající nabídka stále velice rozmanitá a atraktivní. Pokud někdo o koupi těchto kvalitních bytů uvažuje, neměl by otálet. Projekt Byty 4 Dvory láká investory z Prahy či Středočeského kraje. Zájem je veliký, byty se prodávají výborně a ceny začnou růst," doplňuje Aleš Facon.      

Projekt teplické skupiny JTH počítá s výstavbou celkem dvou bytových komplexů s celkovou kapacitou 211 bytů. Ten větší bude rozdělen do pěti sekcí a nabídne 196 bytů. Ty jsou k dispozici ve variantách od 1+kk po 4+kk. Druhý dům je o poznání menší a zahrnuje pouze 15 bytů s dispozicemi 2+kk a 3+kk. Jeho terasy budou orientované na jih a z ložnic uvidí majitelé přímo na již zmíněné Vrbenské rybníky. 

„Velkým problémem sídlišť bývá často parkování, což v tomto případě nehrozí. Každý byt bude mít k dispozici jedno parkovací místo a větší byty dokonce dvě. Pod bytovými domy totiž vzniknou dvě patra podzemních parkovišť se sklepními kójemi,“ přiblížil Aleš Facon. 

Ten také doplnil, že projekty realizované teplickou JTH patřící podnikateli Jaroslavu Třešňákovi, se dlouhodobě vyznačují vysokou kvalitou technického i architektonického zpracování.

„Byty jsou navržené ve variantách nabízejících všechny světové orientace. Mají velice dobře navržené dispozice, které neobsahují žádná hluchá místa. Stavby jsou navíc energeticky úsporné, a nešetří se ani na použitých materiálech. To samozřejmě platí i pro vybavení interiéru,“ doplnil Aleš Facon. 

Výstavba bytových domů Čtyři Dvory začala před devíti měsíci a její dokončení je naplánované na prosinec roku 2025. První lidé by se tak do moderních bytů mohli stěhovat již na jaře 2026. Nabídku více než stovky zbývajících jednotek spolu s podrobnostmi o projektu si můžete prohlédnout zde

Velkou výhodou celého projektu je dle Aleše Facona také fakt, že budoucí obyvatelé nyní zaplatí pouze 20 procent z celkové částky v rámci budoucí kupní smlouvy. Po kolaudaci a celkovém dokončení pak doplácí zbylou částku. 

Skupina JTH je na developerském trhu více než 30 let, a kromě bytové výstavby se věnuje také výstavbě skladovacích hal či obchodních center. Kromě Českých Budějovic nyní buduje obdobné projekty také v Teplicích či Olomouci. Také tam vzniká přibližně 200 bytů. 

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky bydlení, byty, české budějovie, čtyři dvory, nájem, investice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

O moderní bydlení ve Čtyřech Dvorech je velký zájem, polovina z více než 200 bytů je již prodaná  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.