Počasí dnes16 °C, zítra20 °C
Sobota 18. května 2024  |  Svátek má Nataša
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Slevy při otevření iWant Apple Premium Partner prodejny v OC Letňany? To chceš.

PR článek

Zrodila se nová, v pořadí již čtvrtá, iWant Apple Premium Partner prodejna v OC Letňany Praha. Apple Premium Partner je nejvyšší možný status, který Apple svým partnerům uděluje. Od toho se odvíjí také záruka excelentního zákaznického servisu, profesionalita a další kritéria, která pod toto označení spadají.

Apple Premium Partner jaksepatří

V OC Letňany byli zákazníci dosud zvyklí na iWant Apple Premium Reseller prodejnu, která se odteď mění a získává označení Apple Premium Partner. Nenese tak jen nový název, ale také závazek k poskytnutí toho nejlepšího zážitku z nákupu. A tím se otevírá další kapitola samotné společnosti iWant.

Nejvyšší prioritou, jak již bylo zmíněno, je zajištění perfektního zážitku z nákupu. To zároveň zahrnuje nadstandardní služby, jako jsou konzultace s proškolenými prodejci, zákaznický servis nejvyššího stupně, nabídka školení a workshopů pro všechny uživatele, nabídka výkupů zařízení, autorizovaný servis pod vedením certifikovaných techniků i možnost splátkového prodeje.

Důležitá je také rozmanitá nabídka, ze které si vybere opravdu každý Apple fanoušek. Na prodejně je možné si vyzkoušet a zakoupit všechny nejnovější Apple produkty, jako je iPhone, iPad, MacBook, Apple Watch, AirPods a spousta dalších produktů.

Čtyři prodejny, stejná kvalita

iWant Apple Premium Partner prodejna v OC Letňany zaujímá čtvrtou prodejnu s tímto označením a navazuje na úspěchy ostatních iWant prodejen, které následují všechna zmíněná kritéria prémiovosti. První Apple Premium Partner prodejnu otevřela společnost iWant dne 17. 2. 2023 v Paláci Koruna na Václavském náměstí v Praze. Tímto krokem se odstartovala nová éra, se kterou mají zákazníci možnost přiblížit se Apple světu zase o kousek blíže. Mezi další iWant Apple Premium Partner prodejny patří prodejna v OC Nisa Liberec a IGY Centrum České Budějovice.

Prémiová nabídka při otevření

Speciální nabídka nás nemine ani při slavnostním otevření prodejny v OC Letňany Praha. Zákazníci se mohou těšit na bohatý doprovodný program, soutěž o hodnotné ceny, skvělé dárky a to nejdůležitější – širokou nabídku Apple produktů za výhodnou cenu jako například iPhone 15 Pro 128 GB již za 24 990 Kč nebo MacBook Air M1 13,3“ za 21 990 Kč. Za akční ceny bude možné zakoupit i další vybrané iPhony, Apple Watch, iPady nebo MacBooky.

Ohodnoť článek

Štítky Apple Premium Partner, Letňany, prodejna, slevy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slevy při otevření iWant Apple Premium Partner prodejny v OC Letňany? To chceš.  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.