Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Dvanáctiletou dívku, která utekla z domu, se podařilo najít. Vzala si jídlo na dva měsíce a věci na kempování

Rodina a policie pátrali po dvanáctileté dívce, která v neděli 24. března po hádce s matkou utekla z domu. Kriminalisté zjistili, že si s sebou vzala zásoby potravin na dva měsíce a věci na spaní v přírodě.

Dívka utekla z bydliště v Mirotické ulici v neděli okolo deváté večer. Pohádala se s matkou, odešla a od té doby od sobě nedala vědět. Mobil si sice vzala, je ale vypnutý. 

„V minulosti se nic podobného nestalo a jde o bezproblémovou studentku s velmi dobrým prospěchem,“ uvedl na webu policejní mluvčí Richard Hrdina

Kriminalisté zatím zjistili, že se na sociálních sítích seznamovala se staršími lidmi. Přišli také na to, že si s sebou vzala věci na spaní v přírodě, deku a potraviny asi na dva měsíce. 

„V poslední době hodně četla knihy zaměřené na přírodu a žití na venkově, tudíž se nedá vyloučit, že se může pohybovat mimo Prahu, v lesích apod. Má vztah k rodinné chatě v obci Brložec, která je přibližně 5 kilometrů od Ratiboře a také obci Hubenov, kam jezdila za babičkou a velmi dobře to tam zná,“ dodal Hrdina.

Dívce je dvanáct, vypadá ale na třináct až šestnáct let. Má 170 centimetrů, má štíhlou postavu, je mulatka a máš vlnité vlasy stažené do culíku. Na sobě měla černou zimní bundu s kapucí, bílé tenisky Nike, tmavě zelené kapsáče a modrý batoh. 


Dívky si v pátek všiml kolemjdoucí v pražském lesoparku. Je v pořádku.
 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, pátrání, dívka, Praha, útěk, rodina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dvanáctiletou dívku, která utekla z domu, se podařilo najít. Vzala si jídlo na dva měsíce a věci na kempování  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.