Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Jaro, wellness a saunové rituály: vyrazte právě teď za odpočinkem do Velkých Karlovic

PR článek

Plánujete vyrazit za odpočinkem? Někam do přírody, kde najdete nejen vytoužený klid, ale k tomu i komfortní ubytování a wellness hýčkání pro dokonalý restart? Máme pro vás tip: navštivte Resort Valachy ve Velkých Karlovicích.

Velké Karlovice jsou přesně tím místem, kde si naplno užijete vše, co je třeba k odpočinku a načerpání nových sil. Zdejší příroda CHKO Beskydy s čistými lesy, rozkvetlými loukami a nádhernými výhledy z hřebenů hor je jako stvořená pro pohodové vycházky, nordic walking, náročnější túry i výlety na (elektro)kole. Po návratu se pak v útulných hotelech Lanterna a Horal zahřejete v termálním bazénu a sauně, uvolníte unavené svaly při exotické masáži, vychutnáte si moderní krajovou kuchyni, ve které nechybí tradiční valašské speciality včetně frgálů a kyselice, a oddáte se slastnému nicnedělání obklopení péčí přívětivého personálu.

Pro rodiny s dětmi a aktivní cestovatele, kteří rádi vyráží za sportem a do přírody, je v Resortu Valachy jako stvořený Wellness hotel Horal s relaxačním centrem Wellness Horal. Jsou u něj i golfové hřiště, tenisový kurt, fitko, bowling, půjčovna elektrokol nebo dětská Kulíškova naučná stezka.

Nedaleký Spa hotel Lanterna je zase díky komorní atmosféře a nadstandardním službám skvělý pro páry a milovníky zážitkové gastronomie. Právě prošel rekonstrukcí a honosí se novou moderní restaurací s lounge barem nebo komfortními pokoji, z nichž některé mají zimní zahradu s vanou přímo u okna s výhledem do údolí.

Resort Valachy si zakládá na nadstandardní péči o hosty, proto máte v obou hotelech v rámci pobytu nejen snídani, ale také večeři a volný vstup do relaxačního centra Wellness Horal. Při pobytu ve Spa hotelu Lanterna vás čeká ještě další hýčkání: v ceně je i odpolední snack Aperitivo moment a volný vstup do dalšího, komorního hotelového L-Spa. O víkendech se konají bezplatné lekce jógy a na výlety do přírody vám zdarma půjčí LEKI hole na nordic walking.

A to stále není vše! Ve wellness centrech se denně konají oblíbené saunové rituály (novinkou jsou meditační rituály s aroma vykuřovadly), můžete si dopřát úžasnou exotickou masáž od rodilých asijských masérek nebo zajít na kurz pečení valašských frgálů. V Lanterně vás potěší pravidelné večery s živou hudbou k posezení u sklenky vína či drinku.

A ještě nesmíme zapomenout na gastronomii! Hotelové restaurace nabízí moderní krajovou kuchyni, v nabídce pokrmů nechybí typické regionální suroviny jako sýry nebo zvěřina. Pokud si rádi užíváte vyladěné večerní stolování, zajděte si na degustační menu snoubené s moravskými víny do zážitkové restaurace Vyhlídka.

Náš tip: ve středu 8. 5. se chystá ve Vyhlídce degustační večer s michelinským šéfkuchařem Romanem Paulusem, ve středu 1. května si můžete připomenout základy stolování a společenského chování s mistrem etikety Ladislavem Špačkem.

TIP: Spojte návštěvu Velkých Karlovic s některým ze zajímavých programů. V Resortu Valachy se konají pobyty věnované osobnímu rozvoji s předními českými kouči a inspirativními osobnostmi.

  • 5.-7. 4. Jitka Ševčíková: Zdravý spánek
  • 5.-7. 4. Wellness víkend plný cvičení v hotelu Horal
  • 1. 5.   Etiketa stolování s Ladislavem Špačkem
  • 5.-7. 5. „V síti“ s Ing. K. Suchánkem a J. Ševčíkovou
  • 8. 5. Galavečer s Romanem Paulusem
  • 10. 5. Marek Orko Vácha: Krajina, zrcadlo duše
  • 30. 6. Večer se Z. Czendlikem: Polsko krásné, Polsko mé
  • 7.-10. 7. Motivace a výchova s Marianem Jelínkem

Další akce a pobyty najdete na webu Resortu Valachy.

Ohodnoť článek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jaro, wellness a saunové rituály: vyrazte právě teď za odpočinkem do Velkých Karlovic  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.