Počasí dnes25 °C, zítra26 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

VIDEO: V pražské tiskárně vypukl požár, jeden člověk skončil v nemocnici

Jednotky ze čtyř hasičských stanic zasahovaly dnes ráno u požáru tiskárny v Praze 10. Hořet začalo v peci na sušení papírů. Před ohněm uteklo 27 lidí, jeden z nich se nadýchal zplodin a skončil v nemocnici.

K požáru v ulici Sazečská přijeli hasiči před půl pátou ráno. Na místě zasahovaly jednotky z Chodova, Holešovic, Strašnic a centrální stanice. 

„Před příjezdem jednotek se evakuovalo 27 zaměstnanců tiskárny, jeden z nich byl předán do péče ZZS. Hořely tiskoviny v peci na sušení a izolace kolem. Plameny se nerozšířily mimo pec,“ uvedl ve zprávě pro novináře mluvčí pražských hasičů Martin Kavka

Záchranáři na místo poslali posádku záchranářů a inspektora. „Pečovali jsme o muže okolo 40let, který byl lehce nadýchán zplodin hoření. Po celou dobu ošetření byl při vědomí a po ošetření, podání O2 a zajištění byl převezen do nemocnice k další péčim,“ informovali záchranáři na síti X.

Hasiči pec vypnuli, nechali vychladnout a pak dochladili vnitřní část. K tomu i odvětrali budovu. Příčinu a rozsah škod určí hasičský vyšetřovatel.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Hasiči Praha

Štítky hasiči, záchranáři, požár, tiskárna, kouř, pec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: V pražské tiskárně vypukl požár, jeden člověk skončil v nemocnici  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.