Počasí dnes25 °C, zítra26 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Letiště Praha spustilo novou sérii podcastů Runway Talks ze zákulisí

Pražské Letiště Václava Havla dnes spustilo novou sérii podcastů s názvem Runway Talks. Nové díly mají posluchačům přiblížit zákulisí chodu letiště, nabídne rozhovory jeho mluvčích Kláry Divíškové a Michala Procházky s pracovníky a představiteli letiště. Do prvního dílu si Divíšková s Procházkou pozvali člena představenstva Letiště Praha Martina Kučeru, který je zodpovědný za letecký provoz a bezpečnost.

„Podcast jsme s kolegy připravili primárně o emocích a příbězích zaměstnanců, kteří zajišťují bezproblémový chod letiště," řekla ředitelka komunikace Letiště Praha Eva Krejčí. „Jsme moc rádi, že můžeme prostřednictvím jejich osobních příběhů nechat veřejnost nahlédnout za oponu fungování letiště," dodala.

V prvním díle Kučera s moderátory podcastu probírá svou kariérní cestu a doplňuje ji o vlastní zkušenosti a příběhy z letiště. V dalších dílech se podle Divíškové objeví také právě tiskoví mluvčí, kteří budou mluvit o specificích krizové komunikace, dále ředitelka řízení lidských zdrojů Dana Lörincová nebo velitel Hasičského záchranného sboru Letiště Praha Pavel Hošek. Ten bude v podcastu sdílet příběhy ze zásahů na letišti.

Ruzyňské letiště podcast Runway Talks vydávalo už dříve. Předchozí série o 27 dílech z roku 2020 se zaměřovala na rozhovory s celebritami jako například cukrář Josef Maršálek, herec Josef Trojan nebo cestovatel a fotograf Jiří Kolbaba. Nová série se zaměří přímo na chod letiště.

Podcasty by měly vycházet jednou měsíčně každou třetí středu v měsíci na platformách Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts a YouTube.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Letiště Praha

Štítky letectví, podcast, Letiště Praha, zákulisí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Letiště Praha spustilo novou sérii podcastů Runway Talks ze zákulisí  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.