Počasí dnes23 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Soutěžte se Swappie o lístky na koncert Bena Cristovao

PR článek

Repasujte telefon a ušetříte planetě 61,5 kilogramu skleníkových plynů, vybízí finská společnost Swappie, která vykupuje, repasuje a prodává iPhony. Se svým ambasadorem Benem Cristovao natočila už dvě videa a teď vám nabízí lístky na jeho koncert.

Ben Cristovao vystoupí v pátek 10. listopadu 2023 v pražské O2 Areně, a slibuje ještě vychytanější show než loni, kdy předváděl akrobatické kousky nad hlavami lidí, kráčel kolem nich na obřím pohyblivém plechovém lvovi a přivítal hned několik hostů.

Hudebník, zpěvák a sportovec Ben Cristovao je zároveň autorem kreativy dvou videokampaní pro značku Swappie. První odstartovala právě vloni během jeho koncertu. I v letošní kampani Ben říká: Repasuj telefon a ušetříš planetě 61,5 kg skleníkových plynů.

„Hlavním přínosem repasovaných telefonů je především obrovská úspora emisí. Spočítali jsme, že v roce 2021 každý repasovaný telefon díky prodloužení své životnosti ušetřil v průměru 61,5 kg uhlíkových emisí, což odpovídá přínosu jednoho vysazeného stromu za 10 let. A z toho vychází hlavní sdělení kampaně. Zjednodušeně - pokud prodloužíme život telefonu o 2 roky, ušetříme 2 tuny emisí,” uvádí Simona Sedlárová country manažerka Swappie pro český a slovenský trh.

Ben Cristovao doplňuje: „Myšlenka repasování telefonů a věcí, které denně užíváme obecně - klidně i starýho kola, skejtu, oblečení - prostě všeho, čemu se dá dát druhý život, mi je blízká. Dnešní moderní společnost nám dává možnost snad cokoliv objednat přes pár kliků na telefonu a často do koše míří věci, u kterých by stačilo jen trochu práce a budou zase skvěle fungovat. Služba, kterou Swappie nabízí, je skvělá a má velký smysl.”

Finská společnost Swappie, založená v Helsinkách v roce 2016, nyní působí ve 24 zemích, včetně Česka od roku 2021. Nabízí uživatelsky jednoduchou a zabezpečenou cestu, jak si repasovaný iPhone koupit, na stejném místě svůj starý prodat a ještě tím minimálně zatěžovat planetu. Jen v roce 2021 pomohlo Swappie ušetřit tolik tun oxidu uhličitého, že by to stačilo na vysázení několika kilometrů lesa. Své repasované iPhony navíc doručuje v udržitelných obalech.

Kolik kilogramů CO2 můžete ušetřit, pokud si místo nového iPhonu koupíte repasovaný?

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Ohodnoť článek

Štítky soutěž, Swappie, Ben Cristovao, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Soutěžte se Swappie o lístky na koncert Bena Cristovao  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.