Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Tesco přináší studentům slevu 10 procent na průkaz ISIC

PR článek

Obchodní řetězec Tesco a vydavatel studentských průkazů ISIC společnost GTS Alive společně spouštějí od 2. října 2023 novou slevu pro studenty ve výši 10 procent. Sleva se vztahuje na veškerý sortiment Tesco včetně nepotravinářského zboží, s několika drobnými výjimkami typu tabákových výrobků. Studenti ušetří zmíněných 10 procent i na již zlevněném zboží. Půjde o první studentskou slevu svého druhu mezi řetězci s potravinami v Česku. Studenti si s průkazem ISIC budou moci výhodně nakoupit vždy jednou týdně od pondělí do pátku.

„Rozhodli jsme se významně pomáhat studentům v České republice prostřednictvím věrnostního programu Clubcard ve spolupráci s ISIC. Sleva ve výši 10 % na celý nákup ve všech prodejnách Tesco bude velice snadno dostupná v aplikaci Clubcard v podobě slevového kupónu. Clubcard aplikaci již nyní aktivně využívá téměř milion zákazníků. Věříme, že tato forma digitální interakce a exkluzivní sleva bude pro studenty velmi atraktivní,“ uvedla Zuzana Grinčová, marketingová ředitelka společnosti Tesco ČR.

Clubcard je dlouhodobě nejznámějším věrnostním programem v celé České republice. Každý den členům přináší spoustu skvělých benefitů od cenově výhodných nákupů po speciální akce a mnoho dalších.

„Dlouho jsme uvažovali o tom, že v rámci slev na studentský průkaz ISIC nabídneme i nákupy v některém z obchodních řetězců. Na jaře jsme spustili pilotní program v několika obchodech Tesco. Ten se osvědčil, studenti měli o nabídku zájem, a tak nyní sleva bude nabízena ve všech prodejnách Tesco po celé republice. Jsem přesvědčen, že půjde o jeden z našich nejoblíbenějších studentských benefitů,“ řekl ředitel GTS Alive Radek Schich.

Studentský průkaz ISIC je vedle slev primárně využíván jako studentský identifikační průkaz. Funguje také ve veřejné dopravě, školních jídelnách a knihovnách nebo může pomáhat zabezpečit vstup do školy. Co se týče slevových benefitů, v poslední době přibyly vedle řetězce Tesco například výrazné slevy v online obchodě s módou Zoot, lékárenském e-shopu Dr. Max či u prodejce elektroniky CZC.cz.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Libor Burian

Pokud platí sleva i na alkohol tak bude akce jistě oblíbená. Více píšu ve vláknech diskuse pod Komentáře, Glosy a další články.

Čtvrtek, 12. října 2023, 03:06Odpovědět

Tesco přináší studentům slevu 10 procent na průkaz ISIC  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.