Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Přijďte do Smíchovského pivovaru na tradiční Výčep pod komínem

PR článek

Staropramen 14. září opět otevře své brány veřejnosti. Přímo ve dvoře smíchovského pivovaru proběhne oblíbený Výčep pod komínem. Přijďte si vychutnat novou Staropramen 10, skvělou atmosféru, drobné pohoštění a milou společnost.

Práce na pivu nikdy nekončí a ve Staropramenu ho již více než 150 let vaří s láskou a úctou k poctivému řemeslu a tradicím. Jen to je totiž cesta k srdcím všech milovníků piva, kteří pomáhají vytvářet jedinečnou českou pivní kulturu. Buďte její součástí a přijďte si vychutnat vynikající pivo do smíchovského pivovaru.

Pro každého podle jeho gusta

Ve Staropramenu také průběžně reagují na trendy a změny ve spotřebitelském chování. I proto loni uvedli na trh Staropramen 12 pro milovníky vícestupňových piv. Letos pro změnu sládci vsadili na legendární desítku a originální recepturu.

Vznik Desítky je totiž jedním z hlavních milníků v historii značky, na který nyní sládci navázali. Vycházeli z původní receptury z roku 1877 a s pomocí vytříbeného citu sládků uvařili Staropramen 10 s lehkou sladovou chutí doprovázenou jemnou hořkostí, která je v souladu s příjemným chmelovým aroma.

Co je Výčep pod komínem?

To, že pivo chutná nejlépe v dobré společnosti, je nám Čechům nad slunce jasné. A co teprve přímo v pivovaru… V roce 2017 ve Staropramenu poprvé uspořádali akci s příhodným názvem Výčep pod komínem. Otevřeli brány svého pivovaru a pod ikonickým komínem si lidé mohli přímo na pivovarském dvoře vychutnat kvalitně ošetřené pivo se svými sousedy, známými, přáteli nebo rodinou. Akce měla takový úspěch, že se zachovala dodnes, přežila i pandemii koronaviru a tradičně se koná několikrát do roka.

Přijďte 14. září a vychutnejte si pivo přímo v pivovaru

Výčepy pod komínem ale nejsou jen o setkávání, dobrém a kvalitně ošetřeném pivu, hudbě
a občerstvení. Většina akcí se koná s cílem představit pivní novinky, připomenout důležité výročí nebo podpořit dobrou věc, jako tomu bylo třeba loni po vypuknutí války na Ukrajině. 

Zářijový Výčep pod komínem bude opět ve znamení letošní novinky – vylepšené Staropramen 10. Zkrátka nepřijdou ani Ti, kteří si oblíbili loňskou novinku Staropramen 12 nebo návštěvníci, kteří dávají přednost nealkoholickým variantám piva. Brány pivovaru se pro veřejnost otevřou 14.září, v 17 hodin z ulice Svornosti.

Více informací najdete na Facebooku.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Staropramen, Smíchovský pivovar, Výčep pod komínem, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Přijďte do Smíchovského pivovaru na tradiční Výčep pod komínem  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.