Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Nemocný muž z Prahy nechal doma dopis na rozloučenou a zmizel

Pražští policisté pátrali po muži z Prahy 4, který včera večer odešel z bytu a od té doby o sobě nedal vědět. Doma nechal dopis na rozloučenou, v jeho autě našli pouzdro od střelné zbraně.

Muže naposledy viděla jeho manželka včera kolem půl desáté večer, kdy odešel z jejich bytu v Cílkově ulici. Řekl jí, že jde vyzvednout auto k nemocnici a že se hned vrátí, to ale neudělal.

„Jedná se o spolehlivého bezúhonného muže, který byl vždy kontaktní a nikdy se nezpozdil, aniž by se omluvil. V poslední době, kvůli aktuálnímu zdravotnímu stavu, mohl mít vážné psychické problémy, jelikož mu byla diagnostikována nemoc ledvin,“ uvedli policisté na webu.

V bytě nechal jednasedmdesátiletý muž dopis na rozloučenou, v jeho autě pak kriminalisté objevili pouzdro od střelné zbraně, kterou legálně držel. Rodina se proto bojí o jeho život.


Pátrání skončilo kolem osmé večer. „Pohřešovaný muž byl nalezen. Bližší okolnosti jeho nalezení, s ohledem na rodinu pohřešovaného, nebudeme zveřejňovat," informoval na webu policejní mluvčí Richard Hrdina.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky policie, pátrání, sebevražda, nemoc, Praha 4

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nemocný muž z Prahy nechal doma dopis na rozloučenou a zmizel  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.