Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Nové místo pro vaše nákupy. V Benešově otevřel Albert

PR článek

Obchod na Červených Vršcích slavnostně otevřel v úterý před obědem. Pásku přestřihli Jaroslav Hlavnička, starosta města Benešov, Roman Tichovský, místostarosta města, společně s Jesperem Lauridsenem, ředitelem společnosti Albert a dalšími zástupci z vedení. Stalo se tak týden po nákupu prvního zákazníka.

Albert pokračuje v modernizacích a otevíraní nových prodejen ve stejném tempu jako v minulých letech. Do renovace prodejen a instalace zelených řešení ročně investuje více než miliardu korun. V této částce je i investice do otevíraní nových obchodů.

„V Benešově jsme neměli žádnou prodejnu. Jsem rád, že jsme to napravili a první reakce zákazníků ukazují, že naše nabídka místní velice oslovuje,“ řekl Jesper Lauridsen, ředitel obchodů Albert. Prodejna totiž představuje premiérový vstup obchodníka do města.

Všechno nejlepší, a hlavně hodně návštěvníků popřál nové prodejně také starosta města Benešov Jaroslav Hlavnička. Uvítal, že po sousední Vlašimi otevřel Albert prodejnu pro místní obyvatele i v Benešově.

„Obchod je kompaktním hypermarketem, který je koncipován jak pro velké rodinné nákupy, tak pro rychlé doplnění zásob, například pro večeři a snídani. Všichni u nás tedy nakoupí nejen kvalitní a čerstvé potraviny, ale také budou spokojeni se s nákupním prostředím,“ dodává Jesper Lauridsen.

Na prodejní ploše téměř 3000 m2 nabízí zákazníkům širokou nabídku čerstvých a zdravých potravin. Středem prodejny je moderní a otevřené tržiště s ovocem a zeleninou. Zákazníci zde najdou všechny oblíbené úseky, jako je pekárna s vlastní výrobou, obsluhované pulty lahůdek a masa. Nechybí ani oddělení Zdravě s Albertem, kde jsou stovky výrobků, které vychází vstříc zdravému životnímu stylu i speciálním nárokům.

Součástí nabídky jsou také produkty vlastních značek jako Nature´s Promise, Fresh Bistro, Mlynářská řada pečiva nebo oblíbené kávy Perla.  

Nové technologie pomáhají s úsporami a zrychlují nákup

Obchod nabízí službu Albert Scan v rámci, níž si mohou zákazníci sami skenovat zboží a rovnou ho v průběhu nákupu vkládat do tašek. Využít k tomu můžou jak vlastní mobil, tak připravené skenery. Při odbavení pak přijdou k tzv. vylévacím věžím, kde nákup pohodlně zaplatí kartou. K placení slouží také desítka obsluhovaných pokladen a tři samoobslužné, které mají rozšířený prostor k odkládání nákupních tašek.

V prodejně nechybí ani moderní uzavřený chladící či mrazící nábytek, který je osazen teplotními čidly. Ta pomáhají hlídat teplotu, šetřit energii a snižovat tak uhlíkovou stopu. Samozřejmostí je také LED osvětlení.

Na 12 000 elektronických cenovek u vybraných kategorií zase šetří práci zaměstnancům a také papír. Díky všem inovacím a novému vybavení ušetří obchod více než třetinu energií ve srovnání s běžnou prodejnou před modernizací.

Prodejna je svou lokací a velkým parkovištěm, které čítá téměř 200 míst, ideální jak pro denní, tak pravidelné nákupy obyvatel Benešova i přilehlých obcí. O jejich spokojenost se stará šest desítek zaměstnanců a dvě desítky brigádníků. Prodejna má otevřeno od 7:00 do 22:00.

Hodnocení článku je 30 %. Ohodnoť článek i Ty!

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nové místo pro vaše nákupy. V Benešově otevřel Albert  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.