Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Pátek 20. září 2024  |  Svátek má Oleg
Bez reklam

Muž dostal epileptický záchvat při venčení své fenky. Ta štěkotem přivolala pomoc

Dramatické chvíle prožil pětasedmdesátiletý muž, který dostal epileptický záchvat při nočním venčení své fenky. Právě malá fenka jorkšírského teriéra Kája však svému páníčkovi zachránila život. Svým hlasitým štěkotem přivolala policisty, kteří byli v tu chvíli poblíž a po muži pátrali. Kája policisty přivedla k muži, kteří mu poskytli první pomoc.

Pražští policisté řešili v neděli hodinu před půlnocí dramatickou situaci v Papírníkové ulici v Praze 4, kam jeli kvůli oznámení ženy o tom, že se její pětasedmdesátiletý manžel nevrátil z večerního venčení psa.

„Operační důstojník jim předal popis pohřešovaného včetně informace, že muž měl s sebou fenku jménem Kája. Policisté po příjezdu začali propátrávat okolí, kdy zaslechli v parku štěkání pejska. Fenka Kája je po přivolání zavedla k pohřešovanému, který ležel na břiše a byl v epileptické křeči,“ popsala situaci policejní mluvčí Violeta Siřišťová.

Policisté okamžitě zavolali rychlou záchrannou službu a do příjezdu záchranářů muži poskytovali první pomoc. „Přivolání záchranáři si muže převzali a převezli do nemocnice,“ doplnila Siřišťová.

Ohodnoť článek

Foto Pixabay.com/Pezibear

Štítky pes, štěkot, venčení, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž dostal epileptický záchvat při venčení své fenky. Ta štěkotem přivolala pomoc  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.