Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Poznejte pravou chuť Asie a korejskou kuchyni, navštivte jedinečná bistra Han Food i jejich shopy

PR článek

Milujete asijskou kuchyni a baví vás objevovat nové chutě skutečné Asie? Znáte Bibimbap a Kimbap? Chcete v opravdu stylovém prostředí ochutnat nejslavnější a nejoblíbenější korejská jídla? Tak právě pro vás jsou tady jedinečná Han Food bistra, kde se v unikátním konceptu spojila kvalitní gastronomie s rychlostí fast foodu a s obchodem s prémiovými světovými potravinami. V interiérech Han Food bister se zákazníci díky zářivým neonům budou cítit jako v opravdovém pouličním asijském podniku. Největší Han Food bistro s vlastním sezením a velkými regály plnými těch nejlepších potravin z celého světa se nachází v plzeňské Olympii. Nově se Han Food bistro nachází také v pražském OC Fénix, je to druhé největší bistro.

„V Han Food přistupujeme s respektem a láskou k mnoha věcem. Jednou z těch nejdůležitějších jsou suroviny, ze kterých pak vznikají naše jídla. Všechny suroviny byly pečlivě vybrány tak, aby splňovaly naše nejpřísnější měřítka kvality. Každá ze surovin pak dostává péči a zacházení, jaké není v běžných fast foodech a bistrech zvykem. Na talíři tak vždy dostane náš zákazník jen autentické a hlavně čerstvé jídlo. Boříme představy o fast foodu. Náš koncept jsme založili s cílem nabídnout ty nejlepší chutě Asie a zprostředkovat vám tím gastronomický zážitek, který v Čechách ještě nebyl,“ říkají shodně v našem rozhovoru majitelé Han Food, Tomáš Vo a Albert Vu

Kde bylo vaše úplně první bistro Han Food? 
Tomáš: První pobočku jsme otevřeli v OC Nový Smíchov v Praze. Koncept vznikl jednoduše tím, že jsme hrozně moc chtěli být v jednom z největších pražských obchodních center, a pokud bychom tam chtěli být, museli jsme vytvořit koncept, který ještě nikdo nikde nikdy před tím neotevřel. A tak vznikl korejsko - vietnamský fusion koncept Han Foodu. 
Albert: Za mě bych jako první pobočku skutečného Han Foodu považoval Plzeň, která byla otevřena v říjnu 2021. Jedná se o první pobočku, kde byl nejenom použit koncept Han Food kuchyně, ale poprvé se představil designový koncept Han Food ve spojení s concept storem. 

Chystáte otevření dalších bister? 
Tomáš: Do konce roku 2023 chceme otevřít minimálně další tři pobočky, dvě už jsou v přípravě. 
Albert: V současné době jsou v provozu kromě pobočky v Plzni i pobočky v Brně, v Praze a v Hradci Králové. Na druhou polovinu června je plánované otevření v Jihlavě, pokud vše půjde podle plánu v červenci v Teplicích. 

Čím jsou bistra Han Food výjimečná? (zařízení, servírování jídla...)
Tomáš: Veškeré naše pokrmy připravujeme z čerstvých surovin a přesně dle originálních receptur, které milujeme už od dětství. Ve všech našich bistrech najdete concept store, který je plný prémiových sladkostí a potravin z celého světa.
Albert: Naší snahou je především bořit představu o kvalitě jídel i servisu v klasických asijských bistrech a především nabízet pokrmy, které bychom skutečně našli i v Asii. Kromě surovin a receptur, které používáme, je to i práce s našimi zaměstnanci, designem provozoven. Nabízíme často i vlastní sezení mimo foodcourtové prostory a součástí každého Han Foodu je i concept store, kde mají naši zákazníci možnost koupit si i běžně nedostupné potraviny z celého světa. Je třeba si uvědomit, že jsme start-upový koncept, který se neustále vyvíjí. Doufáme, že našim zákazníkům dokážeme přinášet stále lepší zážitky. Jedním ze současných kroků je například spuštění centrální kuchyně, která zajistí stejně vysokou kvalitu a chuť na všech provozovnách nebo postupná instalace samoobslužných kiosků a multifunkčních menuboardů.  

Jste představiteli nového trendu Gourmet Fastfood. Co přesně to znamená? 
Albert: Já bych to vlastními slovy definoval, jako zážitek z restaurace (kvalita jídla, přístup) v typicky fastfoodových podmínkách a čase. 

Máte u každého vašeho bistra shop? 
Tomáš: Ano, síla konceptu je spojení jídla s balenými potravinami z celého světa.
Albert: Ano, chtěli bychom, aby si zákazník odnesl vždy i kousek Han Foodu s sebou domů.

Co všechno si mohou zákazníci v shopu zakoupit?
Tomáš: Prémiové potraviny z celého světa. Z Asie např. mochi, pocki, oblíbené želé nápoje Mogu Mogu nebo limitované edice čaje Arizona. Dále také americké chipsy Cheetos, Doritos. Máme mnoho slaného i sladkého.
Albert: Spolupracujeme úzce s pepis.shop, který je jedním z největších dovozců těchto speciálních a prémiových potravin z celého světa. Nejoblíbenější jsou asi různé příchutě Mochi, korejské Ramen polévky a nudle, či americké ledové čaje Arizona.

Můžete zmínit nějaká specifika korejské kuchyně? V čem je jiná v porovnání s jinou asijskou kuchyní? 
Tomáš: Korejská kuchyně je specifická směs pikantní, sladké chutě. Korejská kuchyně je z velké části založena na rýži, zelenině a masu. Mezi nejznámějšími pokrmy patří Kimchi, Bibimbap, Kimbap, které jsou u nás samozřejmě k dispozici.
Albert: Za mě korejská kuchyně představuje hodně zeleniny, většinou s pikantním nádechem, variace s nejslavnějším korejským pokrmem kimchi, často ale i obalované kuřecí kousky s různými omáčkami.

Kolik jídel najdou zákazníci v menu vašich bister? 
Tomáš: V nabídce máme nyní 20 stálých jídel + 7 jídel s variací pro vegetariány.

Jaké jídlo si nejvíce zamilovali vaši zákazníci? 
Tomáš: Mezi nejoblíbenější jídla patří korejský Bibimbap, který je celosvětově známý. Dále také kuřecí Teriyaki. Z vietnamských pokrmů bych vyjmenoval Bun Bo Nam Bo a Pho.

Jaké jídlo máte osobně nejraději vy? 
Tomáš: Jako rodilý Vietnamec mám nejraději bun bo nam bo a bun cha.
Albert: Myslím, že chuťově nejzajímavější pokrmy jsou korejský Bibimbap a polévka Kimchi Jjigae, kterou bych já dokázal jíst každý den. 

Které pokrmy by měli zákazníci určitě ochutnat? Je jasné že všechny, ale které by si opravdu neměli nechat ujít?
Tomáš: Doporučuji si vyzkoušet všechna naše korejská jídla, speciálně Bibimbap nebo jeyuk bokkeum. Určitě vás překvapí atypická chuť a složení jídel.
Albert: Z vietnamské kuchyně, která je mezi zákazníky více známá, bych vypíchl především Bun Bo Nam Bo, protože ta je v našem podání opravdu excelentní.

A jak chutnalo v plzeňském bistru Han Food známým influencerům se můžete podívat na videu ZDE 

FOTOGALERIE: Han Food bistro

Středa, 31. května 2023, 06:57

FOTOGALERIE: Han Food bistro
FOTOGALERIE: Han Food bistro

Ohodnoť článek

Foto Han Food bistro

Štítky Han Food bistro, gastronomie, korejská kuchyně, Bibimbap, Kimbap

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Poznejte pravou chuť Asie a korejskou kuchyni, navštivte jedinečná bistra Han Food i jejich shopy  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.