Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Objev Galaxy! Samsung zve na dvě víkendové akce plné relaxu i soutěží o hodnotné ceny

PR článek

Samsung zve na sérii odpočinkových, zábavných i sportovně laděných akcí, kterých je partnerem a na kterých mimo jiné představí produkty z rodiny mobilních zařízení Galaxy. První dvě z nich se konají už tuto sobotu 27. 5. 2023 v Praze. Na obou akcích Samsung nabízí ve svých zónách zajímavé aktivity i soutěže o produkty Galaxy, ať už jde o telefony, chytré hodinky či sluchátka.

Samsung Galaxy ekosystém se skládá z mobilních zařízení, která dohromady tvoří průvodce na cestě za zdravým životním stylem.  Jak si pomocí technologií lépe zorganizovat den, monitorovat své tělo, zlepšit spánek nebo kontrolovat úroveň stresu, může veřejnost zjistit už tento víkend v Praze.

Body and Mind Day, 27.5., Botanická zahrada v Praze

Akce Form Factory Body & Mind Day je ideální místo na protažení, relaxaci, odpočinek a načerpání nové životní energie. V Samsung zóně návštěvníci zjistí, jak jim v tom udržitelně a dlouhodobě může pomoct Galaxy ekosystém. Kromě toho si mohou nechat namasírovat šíji nebo se protáhnout na rotopedu a tím i přispět na dobrou věc. Na místě bude také možné vyhrát skládací telefon Galaxy Z Flip4, chytré hodinky Galaxy Watch5 nebo sluchátka Galaxy Buds2 Pro.

COOLIFE FEST, 27.5., Smíchovská náplavka v Praze

Akčnější povahy zve Samsung ve stejný den na Smíchovskou náplavku. Ta nabídne největší letní freestyle show COOLIFE FEST. Na návštěvníky čeká našlapaný program v čele s exhibicemi legend freeskiingu a snowboardingu, kteří předvedou své triky na velké rampě uprostřed Vltavy.

Samsung stage pak nabídne unikátní gaming zónu, možnost vytvořit si zajímavý instagramový content díky selfie 360° kameře, ale taky soutěže o telefon Galaxy S23 Ultra, hodinky Galaxy Watch5 nebo sluchátka Galaxy Buds2 Pro. Galaxy ekosystém zde představí mimo jiné i Samsung ambasador Martin Creep. Akce začíná v 11 hodin a trvá celý den.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Objev Galaxy! Samsung zve na dvě víkendové akce plné relaxu i soutěží o hodnotné ceny  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.