Počasí dnes16 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Na Valentýna Spa hotel Lanterna nabízí romantický víkend, valentýnské menu i pralinkovou dílnu

PR článek

Přemýšlíte, čím překvapit svou drahou polovičku na Valentýna? Tím nejlepším dárkem je společně strávený čas ve dvou. Opravdovou romantiku zažijete ve Spa hotelu Lanterna ve Velkých Karlovicích. Stačí si jen vybrat z 5 tipů na valentýnský čas.

1. Romantický víkend s wellness a snídaní do postele

Pozváním na pobyt ve Spa hotelu Lanterna svou lásku určitě nadchnete. Dopřejte si poklidné společné chvíle plné rozmazlování uprostřed zasněžených lesů, daleko od všedních starostí s balíčkem Romantické hýčkání. Pobyt na 2 nebo 3 noci zahrnuje snídani, odpolední snack i večeři, volný vstup do dvou wellness center, relaxační masáž a jednou za pobyt i pětichodové degustační menu v restauraci Vyhlídka a snídani do postele. Nejen na Valentýna, ale i jindy během roku.

Spa hotel Lanterna loni prošel rekonstrukcí, díky tomu můžete vyzkoušet také nové unikátní pokoje se zimní zahradou a vanou s výhledem na Beskydy. Apartmány Suite Spa zase mají mají vířivku a krb pro romantické večery. V únoru v hotelu pořádají i saunové rituály v L-Spa a lekce jógy. To vše vám jistě zpříjemní chvíle ve dvou.

2. Valentýnské menu v zážitkové restauraci Vyhlídka

Romantické večery v Lanterně rozhodně umocní také večeře v zážitkové restauraci Vyhlídka, kde se vysoká gastronomie snoubí s komorní atmosférou a perfektním servisem. Na 11. až 19. února šéfkuchař Pavol Pikulák připravil speciální Valentýnské menu. Udělejte si výlet na večeři ve dvou, stačí si jen rezervovat stůl.

3. Valentýnská pralinková manufaktura

Den svatého Valentýna si můžete osladit a to doslova, protože 14. 2. v blízkém hotelu Galik pořádají Pralinkovou manufakturu! Pavla Stoklasová, pekařka a cukrářka Resortu Valachy, vás naučí, jak připravit ty nejlepší pralinky, a kromě nových kuchařských dovedností si odnesete i deset vlastnoručně vyrobených kousků v krásné krabičce.

4. Hudební večery s šansonem a saxofonem

Večeři či posezení u sklenky vína a koktejlu s výhledem do zasněženého údolí z lounge baru Spa hotelu Lanterna vám v sobotu 11. 2. zpříjemní Hudební večer s rytmy šansonu v podání zpěvačky Kateřiny Mrlinové. O týden později, v sobotu 18. 2. je připraveno Valentýnské hraní se známým saxofonistou DeeSaxxem.

5. Spa day – jednodenní restart vašeho vztahu

I jediný den plný hýčkání dokáže udělat zázraky – s vaším tělem, náladou a třeba i s vaším vztahem. Občas všichni potřebujeme trochu vypnout a nechat o sebe pečovat. Právě to na vás čeká ve Spa hotelu Lanterna v rámci balíčku Spa Day, který zahrnuje celodenní pobyt v L-Spa s masáží i obědem. Co víc si přát pro společný den ve dvou. Věnujte Spa day své lásce třeba i jako dárek.

Ohodnoť článek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Valentýna Spa hotel Lanterna nabízí romantický víkend, valentýnské menu i pralinkovou dílnu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.