Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Mezi svátky proběhne v Praze Týden sportu zdarma. V nabídce je plavání i badminton

Tradiční akce, kterou vedení Prahy připravuje mezi svátky pro sportovce, je zpátky. Se závěrem roku si lidé opět mohou vyzkoušet některé z rozmanité nabídky sportů na pražských sportovištích a jít si zasportovat zdarma. Akce začíná den po Štědrém dni, Týden sportu zdarma probíhá od neděle 25. do soboty 31. prosince. V nabídce jsou minigolf, hokej, plavání, squash nebo badminton.

Jde už o čtrnáctý ročník akce, díky které si může veřejnost vybírat z desítek nabídek různých sportovních klubů a sportovišť, která budou zpřístupněna poslední týden v roce v určitých termínech zdarma. Nabídku, která se postupně rozrůstá, je možné sledovat na webu.

„I letos Praha připravila všem sportovním nadšencům malý vánoční dárek v podobě týdenního sportování ve všemožných sportovištích zcela zdarma. Tato Pražany oblíbená akce je ideální příležitostí, jak si vyzkoušet nějaký nový sport, udělat něco pro své zdraví a dostat se zpět do formy po vánočním hodování,“ uvedl v tiskové zprávě pražský radní pro školství a sport Vít Šimral (Piráti).

Do Týdne sportu zdarma je aktuálně přihlášeno přes třicet sportovišť, další se ale stále přidávají. Loni sportovci mohli díky Týdnu sportu zdarma navštívit 47 sportovišť s 60 sporty. V minulých letech si díky akci přišly zasportovat zdarma desítky tisíc lidí. V nabídce jsou tradiční sporty, ale i méně známé aktivity. Letos si lidé budou moci zdarma vyzkoušet florbal, minigolf, volejbal, hokej nebo lezení.

Na některých sportovištích je kvůli jejich kapacitě nutná rezervace, někam však stačí pouze přijít. Informace k jednotlivým sportovištím najdete na webu akce.

Ohodnoť článek

Foto TJ Tatran Střešovice

Štítky sporty, svátky, Týden sportu zdarma, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mezi svátky proběhne v Praze Týden sportu zdarma. V nabídce je plavání i badminton  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.