Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Objednejte si vánoční dárky přes Wolt. Rychle a přímo pod stromeček

PR článek

Vánoce mají být svátkem klidu a pohody. To se ovšem mnohdy neslučuje s přeplněnými obchodními domy a adventním nákupním šílenstvím. Už loni drtivá většina Čechů plánovala objednat nějaký z vánočních dárků online a letos tomu asi nebude jinak. Vánoční nákupy lze totiž naštěstí udělat rychle, jednoduše a přes léta ověřený Wolt. Tenhle oblíbený finský start-up totiž rozváží pestrý sortiment zboží a v Praze navíc poskytuje exkluzivní služby jako Wolt Market, nabízející přes 4000 produktů, nebo bezkonkurenčně rychlý Wolt Drive zprostředkovávající rozvoz z e-shopů.

Wolt zkrátka už dávno nenabízí jen rozvoz jídla z restaurací. V jeho rozvážkovém portfoliu najdete také řadu obchodů s kosmetikou, interiérovými doplňky, knihami nebo hračkami – prostě ideálními vánočními dárky. To vše během několika desítek minut od objednání až před dveře, případně přímo pod stromeček. Kurýři totiž rozváží i během Štědrého dne, a to do tří hodin odpoledne.

Wolt vás zachrání, ať už objednáváte dárky na poslední chvíli nebo je chcete mít doma v předstihu a už se starat jen o ochutnávání cukroví a sledování oblíbené pohádky.

Rychlý nákup na vánoční tabuli i zážitky na míru

Wolt Market vám v Praze díky široké nabídce potravin a produktů z jeho online obchodu ulehčí i klasické vánoční nákupy – najdete tam opravdu vše potřebné, a to včetně doplňků do domácnosti z Tescomy. Z prodejny Seafood Express pak narychlo pořídíte i čerstvé ryby, které k Vánocům už neodmyslitelně patří. Na vybraných e-shopech můžete zvolit možnost doručení přes Wolt Drive – díky tomu se k vám dárky dostanou přímo bleskurychle, už do 30 minut od objednání. Letos tímto způsobem můžete pod stromeček na poslední chvíli nadělit třeba zážitek ze Slevomatu nebo originální zábavu od Albi.

Udržitelně a od lokálních výrobců

Už známá sekce „obchody” na stránkách Woltu pak nabízí mnoho dalších vánočních příležitostí. Společnost přitom podporuje převážně lokální dodavatele a české prodejce. Od těch mohou uživatelé Woltu dokonce objednávat dárky ve speciální záložce Design, ve které vedle produktů vybraných evropských značek najdou i vlastní zboží od lokálních prodejců a výrobců oblečení. Ježíšek tak může přes Wolt poslat třeba české hračky z Ababu, ručně vyráběné doplňky z Leronu nebo kožené tašky od Facebag.

Dárky pro krásu

Hned několik vánočních příležitostí pak najdete v sekci s drogerií a kosmetikou. Na Woltu totiž můžete jednoduše pořídit dárky z oblíbených obchodů jako LUSH, Yves Rocher nebo Havlíkova přírodní apotéka. Už před Vánoci se ale můžete potěšit třeba adventním kalendářem z The Body Shop, ostatní pak můžete obdarovat třeba limitovanou vánoční edicí bomb do koupele nebo propracovanými dárkovými sadami.

Zábava (nejen) pro děti

Děti, ale i některé dospělé, pak jistě potěší nabídka stavebnic z Muzea Lega. Wolt vám totiž za průměrnou dobu doručení do 40 minut doveze cokoliv z jejich online nabídky včetně dupla pro nejmenší i specializovaných sad jako Lego Marvel, Lego Minecraft nebo Harry Potter. Pokud ovšem radši skládáte ze dřeva, nevynechejte online poličky v Magic Wood. Pro začínající čtenáře pak můžete vybrat dětské knížky či omalovánky z kreativních vydavatelství.

Pro hravé a kreativní povahy

Pro kreativní duše určitě vyberete z originálního papírnictví Bohemia Paper s ručně vyráběnými produkty nebo z Reformátu s papírovými dárečky z druhé ruky. A pro hravé povahy jistě najdete dárek ve světě deskových her HRAS nebo mezi volnočasovými hračkami z FYFT.

Dárky pro pocit pohody

A pokud si nevíte rady, vsaďte na osvědčené dárkové klasiky – například květiny a vše kolem nich. Můžete tak objednat třeba minimalistické vázy z Urban Bloom, pokojovky z Plant Me Baby nebo voňavé svíčky z Botaniky. Nezapomínejme ale ani na ještě větší vánoční trhák – knihy. Ty vám kurýři do pár minut dovezou třeba z knihkupectví Grada.

Vše pro gurmány

Lákavou nabídku, které žádný nadšenec dobrého jídla a pití neodolá, najdete v prodejně Delmart – ať už se jedná o kvalitní víno, kaviár, či různé druhy antipasti, i ti náročnější jistě ocení kvalitní šunku Serrano v prémiové dárkové sadě se stojanem a nožem. Milovníkům vína jistě vyberete kvalitní kousky z vinotéky Šestka v Dlouhý nebo z francouzského vinného baru Ava by Adrien. Mlsné jazýčky zase uspokojíte objednávkou exkluzivních italských produktů ze 100% Italiano nebo lahodných španělských delikates ze Sabores. A mezi obdarovanými se mnohdy najdou ti, kdo ocení dárky z prodejny Pilsner Urquell.

A co dál?

Velmi praktickou vánoční příležitostí je také koupě dárkového poukazu na Wolt. Darujete tak vše v jednom – snídani do postele, oběd bez starostí i romantickou večeři v pohodlí domova. Wolt kredity pod stromečkem prostě potěší každého. A obdarovaní si navíc mohou sami vybrat, jak nabitou kartu využijí.

Možností je tedy opravdu víc než dost. Ať už vyberete jakoukoliv, užijte si adventní čas v klidu a pohodě, bez zbytečného nákupního stresu!

Ohodnoť článek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Objednejte si vánoční dárky přes Wolt. Rychle a přímo pod stromeček  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.